به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، مجید رمضانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، امروز (7 مرداد) در نشست ستاد راهبردی پزشک خانواده استان مرکزی، گفت: تا کنون در سامانه الکترونیکی برنامه پزشک خانواده استان مرکزی 209 پزشک ثبت نام کرده اند.
وی علت استقبال کمرنگ همکاران پزشک را پاره ای ابهامات و سوالات پیرامون برنامه پزشک خانواده در برخی استان ها دانست و ادامه داد: با اطلاع رسانی موثر این موضوع به تدریج در حال برطرف شدن است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک از ثبت نام 176 مامای متقاضی نیز برای پزشک خانواده شهری در استان مرکزی تاکنون خبر داد و افزود: با توجه به آزاد بودن استفاده از ماماها در رده کاردانی و کارشناسی در این حوزه مشکل خاصی وجود ندارد.
رمضانی اضافه کرد: با تقویت و ایجاد زیر ساخت ها و تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری به تدریج ثبت نام خانوارها توسط پزشکان در مناطق شهری استان آغاز شده است.
وی اظهار کرد: با شرایط موجود به نظر می رسد استان در شهریورماه آماده آغاز ویزیت بیمار در قالب برنامه پزشک خانواده باشد.
محمد جمالیان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک، نیز در این نشست استفاده از ظرفیت های مردمی و تریبون های نمازجمعه در اطلاع رسانی برنامه پزشک خانواده به مردم استان را ضروری دانست و خواستار عضویت امامان جمعه در ستادهای راهبردی برنامه پزشک خانواده شهرستان های تابعه استان مرکزی شد.
بابک عشرتی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک، نیز در این نشست با بیان اینکه برنامه پزشک خانواده در پنج شهرستان استان مرکزی عملیاتی می شود، گفت: خدمات درمانی کشور در حال حاضر «بیمار محور» است که با اجرای برنامه پزشک خانواده بستر «سلامت محوری» درمان فراهم می شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک ادامه داد: جمعیت تحت پوشش آن در اراک 583 هزار و 686 نفر، در ساوه 19 هزار و 500 نفر، در خمین 86 هزار و 650نفر، در محلات 44 هزار و 475 نفر و در دلیجان سه هزار و 894 نفر است.
پایان پیام/
نظر شما