دستورالعمل مسابقات قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران ابلاغ شد

حجت الاسلام قندی از ابلاغ دستورالعمل مسابقات قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت‌الاسلام محمدتقی قندی، معاون فرهنگی تربیتی حوزه‌های علمیه خواهران مخاطبان مسابقات قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران را طلاب پایه‌های اول تا پنجم دیپلم و پایه‌های سوم تا هفتم سیکل دوره عمومی (کارشناسی) ذکر کرد و افزود: این مسابقات با هدف زمینه‌سازی برای افزایش انس طلاب با قرآن مجید و افزایش فعالیت‌های قرآنی آنها برگزار می شود.

 

حجت الاسلام قندی پرورش، رشد و شکوفایی استعدادهای طلاب در زمینه علوم قرآنی، تامین برخی از نیازهای طلاب در زمینه آشنایی با مفاهیم عمیق قرآن، کشف استعدادهای درخشان و نخبگان قرآنی در میان طلاب، ‌توسعه فرهنگی غنی قرآنی در سطح عالی بین طلاب و هماهنگ‌سازی فعالیت‌های قرآنی در مدارس را از دیگر اهداف برگزاری این مسابقات عنوان کرد.

 

وی با اشاره به مفاد جشنواره قرآنی حوزه‌های علمیه خواهران گفت: این مسابقات شامل حفظ ترتیبی، حفظ موضوعی، قرائت، ترجمه و مفاهیم، تفسیر ترتیبی و تفسیر موضوعی و مقاله‌نویسی و ارائه آثار ادبی و هنری می‌شود.

 

معاون فرهنگی تربیتی حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه حفظ ترتیبی قرآن کریم در دو مرحله استانی و کشوری برگزار می‌شود، گفت: این مسابقه در سه رده حفظ کل، نصف و ثلث قرآن کریم و هر کدام همراه ترجمه است که 10 آبان‌ماه برگزار می شود.

 

وی با اشاره به اینکه مسابقات قرائت، ترجمه و مفاهیم، تفسیر ترتیبی و حفظ و تفسیر موضوعی در سه مرحله مدرسه‌ای، استانی و کشوری برگزار می‌شوند، ادامه داد: مسابقه قرائت به کل قرآن کریم اختصاص دارد و به روش ترتیل بدون صوت و لحن اجرا می‌شود.

 

حجت‌الاسلام قندی خاطرنشان کرد: مسابقه ترجمه و مفاهیم قرآن کریم در میان طلاب پایه دوم دیپلم و چهارم سیکل برگزار می‌شود. تفسیر ترتیبی نیز به تفسیر سوره‌های یس، حجرات، عنکبوت، لقمان، قصص و اسرا اختصاص دارد که ویژه طلاب پایه سه دیپلم و پنج سیکل است.

 

وی مسابقه اشراق را نیز مربوط به حفظ موضوعی آیات و روایات همراه با تفسیر دانست و یادآور شد: این مسابقه در میان طلاب پایه چهارم دیپلم و ششم سیکل برگزار می‌شود.

 

معاون فرهنگی تربیتی حوزه‌های علمیه خواهران افزود: مرحله مدرسه‌ای مسابقات قرائت، نسیم قرآن، تبیان و اشراق از ابتدای مهرماه تا پایان سال 91 اجرا می شود.

 

بنابر گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، وی افزود: در رشته قرائت تنها دو نفر از کل شرکت کنندگان رشته قرائت در مرحله مدرسه‌ای، مشروط به کسب امتیاز حداقل 85 درصد، به مرحله استانی راه می یابند و در سایر رشته‌ها، تمام شرکت‌کنندگان در همان رشته، مشروط به کسب امتیاز حداقل 85 درصد از مجموع امتیازات مرحله مدرسه‌ای، به مرحله استانی راه می‌یابند.

 

حجت‌الاسلام قندی ادامه داد: با توجه به لزوم ایجاد زمینه حضور و مشارکت همه طلاب در این رقابت سالم، طلابی که در سال‌های گذشته در رشته‌های حفظ ترتیبی و قرائت قرآن‌، حائز رتبه شده‌اند، تا سه سال، امکان شرکت در همان رشته را نخواهند داشت.
 

پایان پیام/

کد خبر 156660

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha