به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی فرد ظهر امروز (6 مرداد ماه) در خطبه های نماز جمعه قزوین که در مسجد النبی قزوین برگزار شد، بیان کرد: اقتصاد کشور ما نباید به درآمدهای نفتی متکی باشد و در سال جاری فرصت طلایی برای کشور ما به وجود آمد که این فرصت توسط دشمن ایجاد شد به طوری که نفت کشور ما را تحریم کردند.
وی ادامه داد: کشور ما ظرفیت های فراوانی دارد و اقتصاد در این کشور ریشه قوی دارد و باید از این ظرفیت ها استفاده کنیم و نفت به یک سرمایه مولد برای اداره کشور تبدیل شود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: غرب به نفت کشور ما محتاج است و تحریم نفتی، فرصتی است تا وابستگی به فروش نفت را کم کنیم؛ البته کشورهای که با تحریم آمریکا از خرید نفت ایران سرباز زدند، باید مطمئن باشند که ما دیگر به آنها نفت نخواهیم فروخت.
وی با اشاره به مصارف نفت در کشور توضیح داد: نفت استخراج شده در کشور ما در سه حوزه مصرف می شود که نیازهای داخلی، تبدیل نفت به فرآورده های نفتی و همچنین فروش نفت به کشورهایی که نفت را در اوج تحریم از ایران اسلامی خریداری می کنند، از جمله این حوزه ها است.
حجت الاسلام ابوترابی اعلام کرد: درآمدهای نفتی پشتوانه اقتصاد ملی کشور ما است و باید تلاش کنیم تا بودجه سال 92، بودجه ای بدون درآمدهای نفتی باشد و این سرمایه ملی به پشتوانه اقتصاد مبدل شود چراکه دوران اقتصاد مبتنی بر مواهب به پایان رسیده است و نباید اقتصاد ما متکی به نفت و ذخایر خدادادی باشد.
وی تأکید کرد: ایران، کشوری نیست که به استخراج نفت و صادرات آن بسنده کند و این کار کشورهای ضعیف است، کشورهای حوزه خلیج فارس نفت را استخراج کرده و به اقصا نقاط جهان می فروشند ولی این شناسنامه ملت ایران نیست و در دنیا نمی توان کشوری مانند ایران یافت که اقتدار سیاسی آن مبتنی بر مردم سالاری است و استقلال کامل سیاسی و رهبری شجاع و عادل و برخواسته از مردم دارد.
امام جمعه موقت قزوین در ادامه با اشاره به روز ترویج آموزش های فنی و حرفه ای اظهار کرد: یکی از حوزه های مهم در توسعه، آموزش های فنی و حرفه ای است و کشوری در حوزه خدمات و کشاورزی توسعه نمی یابد، مگر اینکه آموزش های فنی و حرفه ای در آن کشور گسترش یافته باشد.
وی یادآور شد: مراکز فنی و حرفه ای بازوی قدرتمندی برای کشور هستند و با توجه به اهمیت آموزش های فنی و حرفه ای لازم است که این آموزش ها دقیق و حساب شده صورت گیرد و افراد با اخذ مدرک، تخصص و مهارت لازم را نیز به دست آورند.
حجت الاسلام ابوترابی خاطر نشان کرد: ما امروز در عصر نوآوری قرار داریم و بنگاه های اقتصادی باید با نوآوری متکی بر علم و دانش حرکت کنند و کشور نیازمند صنعت مبتنی بر نوآوری است.
وی در ادامه با اشاره به نقش روزه داری در افزایش تقوا گفت: ماه رمضان، ماه تقوا و عبودیت است و یکی از عبادت های بزرگی که در این ماه و این ایام طولانی و گرم انجام می شود، روزه است و خداوند متعال نیز روزه را یک برنامه عام و فراگیر دانسته است.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: یکی از احکام اسلام و دستورات دین، روزه است که انسان روزه دار به تقوا آراسته می شود و در واقع هر دستور دینی که بر اساس انگیزه پاک انجام شود، زمینه ازدیاد تقوا را فراهم می کند و در میان همه دستورات، نقش روزه در افزایش تقوا بسیار برجسته است.
وی یادآور شد: ماه رمضان ماه صیام است و در این ماه جرائم خشن کاهش یافته و عمل به هنجارها نیز افزایش می یابد چراکه جامعه به نور تقوا روشن می شود.
حجت الاسلام ابوترابی با اشاره به اهمیت اخلاق عنوان کرد: اخلاق یکی از رهنمودهای فراگیر دین و از آموزه های عمومی ادیان الهی است و اصول اخلاقی اختصاص به یک دین ندارد و تمام انبیا برای فراخوان جامعه به اخلاق مبعوث شدند ولی پیامبر گرامی اسلام آمد تا فضائل اخلاقی را به کمال برساند و پیامبر گرامی اسلام، کامل ترین انسان است زیرا در قله اخلاق قرار دارد.
وی در پایان با محکوم کردن کشتار مسلمانان در میانمار اضافه کرد: سکوت سازمان های بین المللی در برابر کشتار مسلمانان در میانمار نشان دهنده سیاست های دوگانه آنها در برابر حقوق بشر است.
پایان پیام/
نظر شما