به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، عبدالرضا شیخ الاسلامی وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی کشور شب گذشته در افتتاحیه طرح ملی پزشک خانواده در ساری با اشاره به اینکه پزشک خانواده و نظام ارجاع از ضروریات سلامت جامعه است گفت:بایستی برای ارتقای سطح کمی و کیفی بهداشت و سلامت به پزشک حانواده و نظام ارجاع روآوریم.
وی ،ارتقا نظام سلامت ، تامین مسکن و برقراری امنیت را از محورهای اصلی برای توسعه رفاه در جامعه دانست و بیان داشت : دولت های نهم و دهم تلاش های فراوانی را برای تحقق این اهداف مهم انجام دادند و شاهد تحولات مناسبی در این زمینه هستیم .
شیخ الاسلامی با اشاره به گام های بلند دولت برای دستیابی به این اهداف مهم ، گفت : تامین سلامت در حوزه های مختلف جسمی و روانی از دیگر محورهای توسعه رفاه در جامعه است که اقدامات چشمگیری در این زمینه صورت گرفته است.
وی طرح پزشک خانواده را یکی از وظائف دولت براساس برنامه پنجم توسعه اقتصادی و اجتماعی دانست و افزود : در تلاش هستیم تا پایان دولت دهم این طرح بزرگ را در تمامی شهرها به اجرا در آورد.
شیخ الاسلامی تصریح کرد: کاهش هزینه های غیر ضروری و نقش پزشک خانواده در پیشگیری از بیماریها و ناتوانایی ها قبل از اینکه حادث شوند مهمترین خدماتی است که توسط نظام ارجاع و پزشک خانواده به مردم ارائه می شود.
وی با اشاره به اینکه پزشک خانواده یک برنامه جامعه نگر است، ابرازکرد: مهمترین وظیفه پزشک جامعه نگر، حفظ و ارتقاء سلامت فرد و جامعه است و سلامت از دید پزشک جامعه نگر باید به صورت همه جانبه و از همه ابعاد مورد بررسی قرار گیرد.
شیخ الاسلامی با بیان اینکه این طرح بایستی ظرف مدت دوسال به مرحله اجرایی در آید گفت: به دلیل دغدغه اصلی مسئولان و دولت نسبت به پشتیبانی مردم و حمایت بیماران این طرح ملی را در مدت کمتر از دوسال به مرحله عملیاتی رساندند.
وی دستیابی به بالاترین حد سلامت جسم و روان را یکی از گام های مثبت در ارتقای سلامت دانست و افزود: برنامه پزشک خانواده در روستاها و شهرها با استفاده از تجربیات قبلی و با حساسیت بیشتری اجرا می شود.
شیخ الاسلامی از مسئولان مربوطه خواستار شد تا به وظایف خود به نحو احسن آگاه باشند تا بتوانند مسئولان را جهت تحقق این امر مهم و ارجمند یاری و پشتبانی دهند.
وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی کشور اشاره به اینکه خدمات سلامت به روستاییان نیز تحت پوشش برنامه ملی پزشک خانواده قرار می گیرد، گفت: اجرای برنامه پزشک خانواده به عنوان یکی از برنامه های مهمی است که همه آحاد جامعه را تحت پوشش خدمات رایگان سلامت در سطوح ویزیت و دارو قرار می دهد و با استقرار این برنامه فرآیند ارجاع از روستاها و شهرها به سطوح 2 و3 در یک برنامه نظام مند صورت می گیرد.
وی باابراز امیداری به دلیل اینکه این طرح در مازندران باید به سرعت و دقت بالایی اجرا گردد گفت: مسئولان موظفند اگر مشکل و خللی در اجرای این طرح ملی بوجود آمد با سرعت به مقامات بالا گزارش دهند تا در جهت رفع و دفع مشکل در راستای تحقق اهداف با دقت و سرعت مطلوب بپردازند.
شیخ الاسلامی بیان کرد: پزشک خانواده و نظام ارجاع تحقق عدالت در سلامت است و تحقق کامل آن حرکتی است که در راستای خدمتگذاری به مردم شهرها و روستاها به صورت یکسان در استان مازندران صورت میگیرد.
وی از مردم استان خواست تا با مشارکت هر چه تمام تر مسئولان را در اجرای این طرح یاری دهند تا بتوانند از حداکثر سلامت برخوردار گردند.
وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی کشور در پایان از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مازندران خواست تا با ارتباط و تعامل سازنده بین مردم و دولت در صدد رفع مشکلات پیش رو در راستای پیشبرد اهداف اقدامات سازنده ای داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما