حسین رنجبران، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران به خبرنگارشبستان گفت: عملیات اجرایی ساخت و ساز 32 خانه بهداشت در استان به اتمام رسید و حلقه احداث این مراکز کامل شده است.
رنجبران، اعتبار صرف شده برای ساخت این تعداد خانه های بهداشت را بیش از 16 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این تعداد خانه بهداشت در شهرهای مختلف ساخته شده است.
وی از افتتاح و بهره برداری یک هزار و یکصدونهمین خانه بهداشت در روستای پنبه چوله ساری خبر داد و اظهار کرد: آخرین خانه بهداشت روستایی با حضور بهداشت روز پنجشبه ( 5 مرداد) افتتاح می شود.
وی، احداث طرح هایی همچون پزشک خانواده شهری، موسسه تحقیقات حیوانات آزمایشگاهی، مرکز بهداشتی درمانی شهر ساری، اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) ساری، اورژانس 115 و کلینیک داندان پزشکی و افتتاح داروخانه 13 آبان از دیگر طرح هایی است که افتتاح می شود.
معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران، اعتبارات این طرح های عمرانی را بیش از 21 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: امیدواریم با راه اندازی این مجموعه های درمانی خدمات بهتری به مردم ارائه شود.
رنجبران، اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره ) ساری را بزرگ ترین اورژانس بیمارستانی استان اعلام کرد و افزود: چهار میلیارد ریال برای تعمیرات، توسعه و بهسازی این مجموعه درمانی هزینه شده است.
وی با اشاره به ادامه روند عملیات اجرایی ساخت و ساز، مرکر ژنتیک (PND ) ، اضافه کرد: برای تهیه تجهیزات و امکانات این مجموعه نیاز به حداقل 20 میلیارد ریال اعتبار است .
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران اذعان کرد: در حال حاضر این مجموعه در استان وجود ندارد و افرادی که نیازمند مرکز ژنتیکی هستند به تهران می روند.
پایان پیام/
نظر شما