به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از لوموند، بحران دیپلماتیکی واشنگتن و اسلام آباد که از سال 2011 آغاز شد با تشدید حملات هوایی آمریکا بر آسمان پاکستان پایانی ندارد.
آخرین حمله هوایی آمریکا 23 جولای 2012 خاک پاکستان را به آتش کشید در حالی که پاکستان تلاش داشت خشونت را به هر روشی در این کشور کاهش دهد.
این عملیات درست سه هفته بعد از اینکه پاکستان راه ارتباطی ناتو با افغانستان را باز کرد رخ داد در حالی که این مسیر پشتیبانی به دستور دولت پاکستان و در پی حمله هوایی آمریکا در 25 نوامبر 2011 بسته شده بود.
سابقه تیرگی رابطه آمریکا و پاکستان به می 2011 و مرگ بن لادن برمی گردد و بعد از سلسله اتفاقاتی که این تیرگی را تشدید کرد پاکستان نیروی نظامی خود را دو برابر کرد.
با حملات موشکی اخیر آمریکا اشتی دوباره دو دولت تقریبا غیر ممکن است چرا که دولت اسلام آباد باید پاسخگوی خشم مردم در قبال بازگشایی راه ناتو و پیامدهای خونبار آن باشد.
باید خاطر نشان کرد که پارلمان پاکستان بازگشایی مسیر ناتو را مشروط بر توقف حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا معرفی کرده بود و این تجاوزات به معنی تخطی جنگی آمریکا محسوب می شود.
از همین رو، زهیر الاسلام، رییس سرویس اطلاعاتی پاکستان در ماه آگوست راهی کاخ سفید می شود.این دیدار بسیار حائز اهمیت است چرا که رییس ایساف نیز در آن حضور خواهد داشت.
بنابراعلام دولت پاکستان زهیر الاسلام در این سفر باید آمریکا را نسبت به حملات خودسرانه اش اگاه کند و از آنها بخواهد تا اهداف مورد حمله را از پیش به دولت معرفی کنند
بنابراین گزارش، به نظر می رسد آمریکا و پاکستان دشمن مشترکی ندارند چرا که دربسیاری از حملات آمریکا غیرنظامیان نیز قربانی می شوند و حملات 23 جولای گواه بر این ادعا است.
بسیاری از مناطق مورد هدف آمریکا شهرها و روستاهای مردم نشین است که به دلیل حملات بی مهابانه آمریکا جمعیت بسیاری از پاکستانی ها انها را تخلیه کرده اند.
در این باره باید یاداور شد از 9 موشکی که آمریکا از ماه ژوئن بر سر پاکستانی ها فرود آورده است هفت موشک بر سر روستای گل بهادر خراب شده است.
پایان پیام/
نظر شما