حجتالاسلام مصطفی ذوالفقاری، مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی مسجد را میعادگاه و مرکز آغاز حرکتهای انقلاب و پایگاه اصلی مبارزه مردم با طاغوت دانست و به خبرنگار شبستان گفت: مساجد از صدر اسلام باعث تحرک و پویایی جامعه اسلامی بوده و هستند و حفاظت و صیانت از دین و ارزشهای الهی را با کمک و حمایت ولیفقیه و ائمه جماعات بر عهده داشتند.
وی با اشاره به جایگاه مسجد در دین اسلام و کارکردهای متفاوت آن بیان کرد: پیامبر اکرم (ص) هنگامی که مسجدالنبی را تأسیس کرد کارکردها و نقشهای مختلفی را برای آن ترسیم کرد که از آن جمله میتوان به کارکرد سیاسی، اجتماعی، دینی، معنوی، آموزشی اشاره کرد.
مسئول دبیرخانه کانونهای مساجد استان مرکزی یادآور شد: مسجد کانون تجمع فعالان سیاسی و مذهبی در طول تاریخ بوده و هست، برپایی حکومتها و نظامهای اسلامی به همت مبارزان راه خدا همواره از مسجد آغاز شده و تداوم یافته است.
وی ادامه داد: نمونه بارز آن پیروزی انقلاب اسلامی است، مساجد همواره به رهبری ولیفقیه آگاه و ائمه جماعات مسئولیتپذیر و آگاه نقش مهمی را در افزایش بصیرت، آگاهی و بالا بردن شعور اجتماعی و سیاسی آحاد جامعه داشته و دارند.
حجتالاسلام ذوالفقاری مساجد را پایگاه پیروزی انقلاب دانست و با اشاره به نقش مساجد در دوران جنگ تحمیلی گفت: مسجد در زمان جنگ هم همانند دوران رسول الله (ص) از مهمترین، بزرگترین و مؤثرترین پایگاهها در مقابله با جنگ محسوب میشد. بسیج و سازماندهی نیروهای مردمی و کمکهای مادی و معنوی در مساجد سراسر کشور انجام می شد حتی اعزام نیروهای جنگی از این پایگاهها صورت میگرفت.
وی با اشاره به جمله امام خمینی (ره) پیرامون مسجد که فرمودند: "مساجد سنگر است، سنگرها را حفظ کنید"، بیان کرد: مسجد در دوران انقلاب سنگر دفاع از مردم در برابر جنگ سخت بود که برای حفظ آن باید مبارزه انجام میشد و دشمن به روشنی به مقابله با ارزشهای الهی و اسلامی و مظاهر انسانی میپرداخت در حالی که در حال حاضر دشمن در قالب جنگ نرم با تهاجم فرهنگی خاموش و آرام جوانان و جامعه اسلامی را تهدید میکند.
مسئول دبیرخانه کانونهای مساجد استان مرکزی مسجد را پایگاهی برای روشنگری و آموزش دشمنشناسی و ابعاد مختلف جنگ نرم برشمرد و خاطرنشان کرد: مساجد کانون افزایش بینش و آگاهی سیاسی، ترویج اخلاق و معنویت و اوجگیری مبارزات، سازماندهی و برنامهریزی است.
پایان پیام/
نظر شما