حجت الاسلام محمد غلامی، مسئول دبیرخانه ستاد پشتیبانی و هماهنگی امور مساجد کشور یکی از مهمترین مصوبات این ستاد را مصوباتی در حوزه مربوط به خادمان مساجد دانست و به خبرنگار شبستان گفت: طرح بیمه خادمان مساجد سراسر کشور یکی از مصوبات مهم این ستاد است.
وی درباره حقوق دریافتی خادمان گفت: منبعی برای پرداخت حقوق خادمان وجود ندارد و هدیه ای که به آنها هدا می شود تنها از طریق هیئت امنا و از جمع نمازگزاران مسجد تامین می شود که مبلغ قابل توجهی نیست.
وی از بیمه شدن 27 هزار خادم در سراسر کشور خبر داد و افزود: این ستاد طی جلسات مختلف بحث بیمه خادمان را مطرح کرد و بر اساس مصوبات ستاد تاکنون 27 هزار خادم در سراسر کشور به همراه افراد تحت تکفل آنها تحت پوشش بیمه قرار گرفتند و علاوه بر استفاده از دفترچه بیمه درمانی، در سن 60 سالگی از بیمه بازنشستگی بهرهمند میشوند.
معاون امور بقاع و اماکن متبرکه سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: خادمان مرد تا 50 سال و خادمان زن تا 45 سال مشمول بیمه میشوند و میتوانند در سن 60 سالگی بر اساس قانون کار از حقوق بازنشستگی استفاده کنند.
وی درباره شرایط بیمه شدن خادمان مساجد گفت: خادمان با تأیید سازمان اوقاف مبنی بر خدمت مداوم به عنوان خادم در مسجد و شرایط سنی ذکر شده میتوانند از زمره بیمهشدگان قرار بگیرند.
حجت الاسلام غلامی درباره نحوه انتخاب خادم مساجد اظهار کرد: هیئت امنا خادم مورد نظر را پیشنهاد میدهند و سازمان اوقاف در سراسر کشور خادم را تأیید میکند و پس از آن فرد تایید شده می تواند در مسجد خدمت کند.
وی فلسفه تشکیل این ستاد را ایجاد هماهنگی بین نهادها و سازمان هایی که خود را متولی امور مسجد می دانند، دانست و گفت: این ستاد ماهانه جلساتی در محل دبیرخانه تشکیل می دهد.
وی با اشاره به برگزاری 56 جلسه از بدو آغاز به کار این ستاد تاکنون درباره مصوبات این جلسات خاطر نشان کرد: این ستاد چهار کارگروه فرهنگی، عمران، حقوق و نیروی انسانی دارد که بخشی از مصوبات در حوزه داخلی کارگروهها است.
پایان پیام/
نظر شما