به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان، هفته گذشته بود که ناگهان تصاویری از جهنم کاشته شده توسط غرب در میانمار تمام جهانیان را مبهوت کرد اما این بهت دیری نپایید که جای خود را به سکوت و بی خیالی اهالی حقوق بشر کاذب غرب داد. گویی دیگر دیدن چنین تراژدی هایی برای مدعیان حقوق بشر عادت شده و تنها بالا و پائین آمدن قیمت سکه و ارز در ایران می تواند بر روح و روان تاثیر گذاشته و واکنشی به دنبال داشته باشد.
در مقابل سکوت سیاسی اهالی حقوق بشر کاذب غرب اما ایران و ایرانیان مدام در واکنش هایی تند ضمن محکوم کردن چنین قتل عامی خواستار پیگیری دولت میانمار شدند. در پی این واکنش ها وزارت امورخارجه کشورمان نیز با ارسال بیانیه ای این فاجعه را محکوم کرد و از همتای برمه ای خود خواستار پیگیری فوری ماجرا شد.
بنابراین گزارش هر مسئول و هر مقامی در کشورمان به اولین تریبونی که رسیده فاجعه میانمار را محکوم کرده و خواسته که با برخورد شدید با چنین قتل عامی دیگر شاهد تراژدی دیگری علیه مسلمانان مظلوم گوشه و کنار دنیا نباشیم.
ایران با تمام ظرفیت خود از حقوق مسلمانان میانمار دفاع می کند
هادی شوشتری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سکوت بین المللی در مقابل کشتارهای مسلمانان در میانمار به خبرنگار پارلمانی شبستان گفت: فکر می کنم در این یکی دو روز گذشته بهترین مواضع در مقابل کشتار مسلمانان میانمار را مقام معظم رهبری در سخنانشان مطرح کردند.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری اظهار کرد: معظم له در سخنانشان تاکید کردند کسانی که مدعیان حقوق بشر هستند کجای کار هستند کسانی که برای حیوانات دل می سوزانند مگر نمی بینند انسانهای بی گناه را اینگونه می کشند و حتی صدایشان نیز درنمی آید. در واقع این گویاترین و شفاف ترین موضع در مقابل کشتار مسلمانان میانمار بود که ادعای دروغین بعضی از کشورها و بعضی از سازمانهای بین المللی را نیز مشخص می کنند.
شوشتری با تاکید بر اینکه منطق جمهوری اسلامی ایران نشات گرفته از منطق اسلام است یادآور شد: ما فارغ از اینکه افراد کشته شده در میانمار مسلمان هستیم معتقدیم انسانها دارای کرامت و شرافت انسانی هستند و باید کرامت انها حفظ شود.
وی با تاکید بر اینکه اینگونه برخورد کردن و آواره کردن انسانها در هیچ جای دنیا پسندیده و مورد قبول نیست گفت: چرا بعضی از کشورها و از جمله آمریکا و دول غربی در مقابل کشتار میانمار همانگونه که در مورد یک مساله خاص هیاهو می کند موضع گیری نمی کنند این سکوت آنها به چه معناست.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در مقابل این سکوت استکبار تمام ظرفیت و توان خود را برای دفاع از مسلمانان میانمار به کار می گیرد یادآور شد: دستگاه دیپلماسی ما باید فعالانه در این موضوع وارد شود و با فعال سازی سازمان کنفرانس اسلامی حتی با برگزاری نشست وزرای سازمان کنفرانس اسلامی بتواند به جامعه جهانی ابعاد مختلف این فاجعه انسانی را بشناساند و از سازمان های بین المللی حقوق این مسلمانان را پی گیری کند.
احتمال اعزام نیروهای امدادی به میانمار
منصور حقیقتپور، نایبرییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسات این کمیسیون در نوبت صبح و بعدازظهر سهشنبه به خبرنگار پارلمانی شبستان گفت: در جلسه نوبت صبح کمیسیون صالحی، وزیر امور خارجه در کمیسیون حضور مییابد و به سؤالات سه نفر از نمایندگان پاسخ میدهد و در حاشیه این جلسه قطعا وضعیت مسلمانان میانمار نیز بررسی میشود.
وی با اشاره به پیگیریهای کمیسیون امنیت ملی از مسئولان وزارت امور خارجه اظهار کرد: در حال حاضر وزارت خارجه مشغول بررسی این موضوع است که نیروهای امدادی را به این کشور برای کمک به وضعیت مسلمانان اعزام کند.
نایبرییس کمیسیون امنیت ملی همچنین با اشاره به تشکیل کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی یادآور شد: اعضای این کمیته در یکی دو روز آینده معرفی میشوند و قطعا این کمیته اولین موضوعی را که بررسی میکند وضعیت مسلمانان میانمار و سپس مسلمانان بحرین، سوریه و مسلمانان ساکن منطقه حجاز است.
احتمال تشکیل کمیتهای برای اعزام به میانمار
محمدحسن آصفری، عضو هیئت رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به جلسه صبح امروز این کمیسیون که با حضور وزیر امور خارجه برگزار شد به خبرنگار پارلمانی شبستان گفت: آقای صالحی در این جلسه گزارشی را از وضعیت مسلمانان در میانمار و بررسی های این وزارتخانه به نمایندگان ارایه داد و قرار شد بررسی های لازم برای تشکیل کمیته ای متشکل از نمایندگان مجلس و همچنین مسئولان وزارت امور خارجه برای اعزام به میانمار انجام گیرد.
وی اظهار کرد: در این جلسه نمایندگان پیشنهاداتی را در مورد کمک رسانی به مسلمانان میانمار و همچنین در مورد تصمیم گیری برای بررسی دست داشتن انگلیس در کشتار مسلمانان در میانمار مطرح کردند که قرار شد برای کمک رسانی به مسلمانان این کشور در صورت تصمیم گیری، رایزنی با کشورهای همسایه برای این کمک ها صورت گیرد.
آصفری همچنین با اشاره به سوالات نمایندگان از وزیر امور خارجه یادآور شد: در این جلسه سه سوال نمایندگان در مورد انفعال و سردرگمی دستگاه دیپلماسی کشور در عرصه سیاست خارجی که موجب تقلیل روابط ما با کشورهای همسایه شده است و همچنین در مورد طرح های محدوده مجاز پروازهای هوایی ایران در دریاچه خزر و ارتباط با کشورهای منطقه و اتفاقات منطقه مطرح کردند که وزیر نیز پاسخهایی را در این زمینه مطرح کردند.
وی ادامه داد: نمایندگان از پاسخ های صالحی قانع نشدند و قرار شد این سوالات مجدداً با حضور وزیر بررسی شود و اگر نمایندگان همچنان قانع نشدند این سوالات به صحن علنی مجلس ارایه شود.
وی ادامه داد: ما امیدواریم با رایزنی های صورت گرفته و با توجه به شرایط کشور این سوالات در خود کمیسیون حل و فصل شود در صحن علنی مجلس مطرح نشود.
کشتار مسلمانان میانمار پدیده ای فراتر از یک فاجعه است
محمد نبی حبیبی که در پایان نشست دبیران حزب موتلفه اسلامی سخن می گفت، افزود: آتش زدن خانهها، زنده زنده سوزاندن مسلمانان، آواره کردن و قتل عام های فجیع که زبان از بیان آن عاجز است در میانمار همچنان ادامه دارد.
وی با اظهار تاسف از سکوت مجامع بین المللی اظهارداشت: مسلمانان میانمار مظلوم هستند و تاکنون صدای هیچ یک از مراکز حقوق بشری جهان به ویژه کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل در نیامده است.علت این سکوت آن است که حاکم میانمار مورد حمایت آمریکاست. بودائیان میانمار ارتباط عمیقی با دالایی لاما رهبر آمریکایی بودائیان تبت دارند، فشار بر مسلمانان پس از ملاقاتهای مقامات آمریکایی میانماری صورت گرفته است .
حبیبی ادامه داد: سازمان کنفرانس اسلامی باید هرچه زودتر در برابر این فاجعه واکنش عملی نشان دهد و جلوی کشتار های بعدی گرفته شود.
پروژه یهود برای بهرهگیری از ادیان شرقی
آیت الله هادوی تهرانی با صدور بیانیه ای در محکومیت کشتار مسلمانان میانمار، نسبت به تشریح پشت پرده این جنابات هشداد داد و گفت: امروز دست یهود از آستین بوداییان برمه بیرون آمده تا انتقام آزادی خواهی مسلمانان را در کشورهای اسلامی از مردم فقیر مسلمان میانمار بستاند.
آیت الله مهدی هادوی تهرانی در ابتدای این بیانیه با اشاره به آیات ابتدایی سوره قصص تأکید می کند: میانمار سرزمین ظلم های مکرر به مسلمانان است. 19 سال پیش که به آنجا سفر کردم، مردمی را دیدم که در دست مارکسیست ها و مائوئیست های افراطی حدود 80 سال گرفتار بودند و تازه پیکر نیمه جانشان را از چنگال های خونین این دژخیمان خارج کرده بودند و مشتاق دیدار چهره های جدید و خارجی ها بودند. ولی اکثر مسافران به این سرزمین، در آن روزهای خوش آغاز آزادی، صهیونیست ها بودند که می آمدند تا در میانمار ارزان قیمت که 80 سال از تاریخ جا مانده بود، زمین بخرند و ریشه بدوانند.
وی در ادامه می گوید: مسلمانان میانمار و پیروان اهل بیت (ع)را دیدم که در سخت ترین شرایط، ایمان خود را حفظ کرده بودند. و مسجد ایرانی ها (که در آنجا به مسجد مغول ها معروف است چون مغول ها از ایران به میانمار رفته اند) پس از 80 سال همچنان تازه و با طراوت و مملو از عاشقان اهل بیت (ع) بود که به ریشه های ایرانی خود می بالیدند و خود را اهالی میانمار می دانستند. در متن زندگی فقیرانه شان کریم و عزیز بودند و یادگارهای تلخ گذشته را با چشم های اشکبار زمزمه می کردند.
رئیس مؤسسه رواق حکمت در این بیانیه می افزاید: روزگاری که "خمرهای سرخ" دختران و زنانشان را وادار می کردند برهنه باشند و آنان برای پوشش موهای خود را بلند می کردند و ...آن روزهای تازه آزادی همه چیز آرام و با نشاط و پر امید بود و هیچیک از آنان گمان نمی کرد که صهیونیست های تازه وارد روزگاری دوباره این کشور را به حمام خون مسلمانان به دست بوداییان تبدیل خواهند کرد.
وی تأکید کرد: پروژه یهود برای بهره گیری از توان ادیان شرقی به میانمار محدود نمی شود. یهودیان جمعیت اندک خود را در جهان به جمعیت فراوان بوداییان و هندوان پیوند داده اند و با استفاده از قدرت اقتصادی خود و بهره گیری از فقر عمومی این مردم در بین آنها ریشه دوانده اند و حتی برخی از شخصیت های یهودی را به مقام رهبری روحانی برخی فرقه های هندویی یا بودایی رسانده اند و برای آنان در هندوستان و سایر کشورهای این منطقه معابد و مراکز ساخته اند.
آیت الله هادوی تهرانی در ادامه این بیانیه هشدار می دهد: امروز دست یهود از آستین بوداییان برمه بیرون آمده تا انتقام آزادی خواهی مسلمانان را در کشورهای اسلامی از مردم فقیر مسلمان میانمار بستاند و جزای حرکت های ضد صهیونیستی در مصر و تونس و لیبی و مراکش و لبنان و سوریه و بحرین و حجاز را بر مسلمانان مظلوم برمه اجرا کند.
این عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) تأکید می کند: اگر بنگاه های سخن پراکنی و مجامع بین المللی ساکتند تعجبی نیست. این بنگاه ها و مجامع عمدتا تحت قدرت اقتصادی و سیاسی صهیونیسم هستند و تا زمانی که مجبور نباشند کوچک ترین حرکتی بر ضد صهیونیسم یا به نفع مسلمانان انجام نمی دهند. اگر در جایی از مسلمانان دفاع می کنند، این امر را مفید به حال صهیونیسم می دانند و راز حمایت از شورش های سوریه نیز همین است.
آیت الله هادوی تهرانی در پایان این بیانیه یادآور می شود: امروز بر مسلمانان جهان واجب است وضعیت مسلمانان مظلوم میانمار را به گوش عالمیان برسانند و بنگاه ها و مجامع تحت سلطه ی صهیونیسم را وادار به شکستن مهر سکوت کنند. امروز تمام مجامع بین المللی و شبکه های خبری که در مقابل این جنایت ها سکوت می کنند، مسئول خون های پاکی هستند که در میانمار بی رحمانه بر زمین ریخته می شود. دست نیاز مسلمانان به سوی معبود بی نیاز بلند است و آنان برای فرج آن منجی جهان دعا می کنند تا بیاید و این جهان پر از ظلم و جور را مملو از عدل و داد گرداند.
تجمع دانشجویان در مقابل دفتر سازمان ملل
علاوه بر این نیز احزاب و تشکل های مختلف دانشجویی، بسیجی و دیگر تشکل ها در بیانیه های متفاوتی این اقدام را تکذیب کردند و روز گذشته نیز دانشجویان در اعتراض به این فاجعه در مقابل دفتر سازمان ملل در تهران تجمعی تشکیل دادند که با سردادن شعارهایی در طول تجمع خواستار رسیدگی به وضعیت مسلمانان میانمار شدند.
پایان پیام/
نظر شما