آوارگی منافقان نتیجه عملیات مرصاد/مرصاد آخرین میخ بر تابوت منافقین

رییس مجلس با اشاره به اینکه حوادث پس از قطعنامه 598 و عملیات مرصاد درس بزرگی برای دولت ایران و موجودات ماجراجوی صحنه بین المللی است، گفت: عملیات مرصاد آخرین میخ را بر تابوت منافقین کوبید.

به گزارش خبرنگار پارلمانی شبستان، علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در ابتدای جلسه علنی امروز چهارشنبه 4 مرداد با اشاره به عملیات افتخارآفرین مرصاد در سال 1367 گفت: در آستانه سالروز عملیات مرصاد در سال 1367 و در شرایطی که ایران قطعنامه 598 را پذیرفته بود رژیم صدام با پشتیبانی قوی منافقین خائن برای انجام عملیات وهنی تجهیز کرد تا به تخیل رسیدن به تهران انچه در توشه خود داشته اند به میدان آوردند و به خط بزنند. این عملیات از نظر نظامی کاملاً بی حساب و کتاب و تخیلی بود.

لاریجانی با طرح این سوال که چرا صدام منافقین را مجدداً در این دام توهمی نظیر توهم ابتدای جنگ گرفتار کرد، گفت: پایان جنگ با پذیرش قطعنامه 598 این تصور را برای رژیم صدام و منافقین ایجاد کرد که در شرایط دفاعی جمهوری اسلامی ایران دچار رکود و ضعف شده است و به ویژه بعد از سقوط فاو این تصور برای آنها زنده شد و به فکر نوعی عملیات نظامی افتادند که شرایط پیش روی آنها را در ایران تصور کردند که به نحوی ای است که با اقدام پیش بینی نشده ای مواجه می شوند و قدرت ایستادگی در مقابل این عملیات را ندارند.

رییس مجلس اضافه کرد: این توهم در ابتدای جنگ نیز برای صدام ایجاد شده بود که به دلیل شرایط بعد از انقلاب می تواند ظرف یک هفته به تهران برسد و محاسبه غلط آنان از یک ریشه برخوردار بود، آنها از ظرفیت و قابلیت مردمی و بسیجی ملت ایران و نفوذ رهبر فقید انقلاب امام خمینی (ره) نمی توانستند درک کنند و همینجا نیز غافلگیر شده است و به یکباره با موجی از نیروهای فداکار و پرانگیزه مواجه شده اند.

وی ادامه داد: آنها تصور این را نمی کردند که در همان ورود چندکیلومتری اولیه و مقاومتی جانانه از متن جامعه روبرو شوند.

وی با تاکید بر اینکه در این موضوع دو نکته قابل توجه بود، گفت: عملیات مرصاد آخرین میخ را بر دو تابوت رژیم صدام و منافقین کوبید و نتیجه یک مقاومت شجاعانه و مجاهدانه ملت ضربه کاری به گروهک منافقین زد که بساط ماجراجویی خود را در کنار مرزهای جمهوری اسلامی ایران جمع کند و امروز اوارگی و سرگشتی منافقین نتیجه آن شکست کارساز است.

رییس قوه مقننه تاکید کرد: از طرف دیگر رژیم صدام و همپیمانان او برای بار دوم ظرفیت قدرتمند نظامی ایران را لمس کرده اند که موجب سرافکندگی آن رژیم نگونبخت شد که بعد از مدتی نیز نامه نگاری انها با مسئولین جمهوری اسلامی ایران برای حل و فصل پایان جنگ، آغاز شد.

وی ادامه داد: اینجا بود که آمریکا و غرب که سالها از صدام پشتیبانی کرده اند متوجه شده اند با واقعیت قدرتمند مواجه هستند و لذا استراتژی براندازی نظام را از سر بیرون کردند و راه افسونگری های دیگر را پیشه کرده اند.

لاریجانی تصریح کرد: اگر امروز گاه از طریق رسانه ها سخن قدرمابانه نظامی سر می دهند بیشتر از آنچه نشانگر قدرت باشد سرخوردگی سیاسی و روحی آنها را نشان می دهند که این موضوع نتیجه سیلی ملت ایران به بدمستی آنها در جنگ است.

وی بیان کرد: آنها خود می دانند قدرت انقلاب اسلامی مجال این گونه بازیگوشی های کودکانه را به آنها نمی دهند و این دستاورد بزرگ ملی کشور بود که باعث ماندگاری قدرت نظام شد.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: پس از قبول قطعنامه در مواجهه سیاسی دو منطق سیاسی پدید آمد، عده ای پس از سیل خروشان ملت که به سمت جبهه ها سرازیر شده اند از امام اجازه خواسته اند که عملیات علیه صدام را با ضربه ای برق آسا انجام دهند و این زمینه عملیاتی حاصل شده بود و از نظر نظامی نیز توجیه داشت و امام سخن بزرگ و ماندگاری فرموده اند «ما وقتی قطعنامه پذیرفتیم به آن پایبندیم و اجازه تحرک در جبهه ها را نداریم» این یک منطق است که می تواند امنیت و ثبات را در صحنه بین المللی ایجاد کند یعنی حتی با دشمن نیز فریبکارانه برخورد نمی کنند و پایبند اصول در حرکت خود است.

وی با اشاره به منطق دیگر در این زمینه گفت: منطق دیگر روش صدام و هم پیمانان وی است که با تصوری ابتدایی با اینکه سالها در صحنه سیاسی درخواست قبولی قطعنامه را داشته اند یکباره با فرصت طلبی مجدداً به مرزهای ایران حمله کرده اند و در چنگ دلاورمردان ایران گرفتار شده اند و می بینیم این منطق چه میزان بی اعتمادی و بی ثباتی را در صحنه سیاسی بین المللی را ایجاد می کنند.

رییس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: توجه به این دو نگاه منطق روشن و امنیت ساز جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با بازار مکارانه و مزورانه بین المللی را نشان می دهد و همین منطق در چالشهای تصنعی دیگر که غرب در مقابل انقلاب در سالهای اخیر ایجاد کرده است همانند بحث حقوق بشر مساله هسته ای و ماجراجویی هایی که امروز به عنوان تحریم دنبال می کند را نیز نشان می دهد.

وی تاکید کرد: نگاه آنها صرفاً بهره جستن از قدرت ابزاری نهادهای بین المللی است، نه کاری به دموکراسی دارد و نه حقوق بشر و نه امنیت منطقه بلکه صرفاً منافع قدرت آنها مبنای محاسبه درگیری هاست که نمونه آن را در دو مساله بحرین و سوریه به خوبی می توان رویت کرد.

لاریجانی خاطرنشان کرد: حوادث پس از قطعنامه 598 و عملیات مرصاد درس بزرگی برای دولت ایران و موجودات ماجراجوی صحنه بین المللی است و ملت ایران به خوبی دریافتنه اند با پایمردی و مجاهدت توام با اخلاق جوانمردانه سرافرازی بیاورد و افتخار ایران را بیمه کند.

پایان پیام/
 

کد خبر 155566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha