حجت الاسلام علی همت بناری مدیر مرکز مطالعات تربیتی جامعه المصطفی العالمیه قم، به خبرنگار شبستان گفت: متاسفانه در جامعه شاهد هستیم که بسیاری از ضد ارزش ها برای جوانان به ارزش تبدیل شده است.
وی با بیان این که ارتباط میان دختر و پسر به عنوان یک ارزش در سطح مدارس و محیط های آموزش عالی مطرح شده است، افزود: در بسیاری از موارد حتی والدین در برخورد به این نوع رفتار نوجوان و جوان خود عکس العمل منفی نشان می دهند و ارتباط فرزندانشان را با جنس مخالف، موفقیت تعبیر می کنند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی العالمیه، با اشاره به اینکه ارتباط گیری در بین پسرها نوعی موفقیت و قدرت تلقی می شود، بیان کرد: این موضوع در میان دختران به عنوان داشتن جذابیت و توانمندی های خاص تعبیر می شود.
وی با تاکید براینکه برای اصلاح روابط میان دختر و پسر باید به اصلاح ارزش ها پرداخت، خاطرنشان کرد: تا زمانی که ایجاد رابطه خارج از چهارچوب قانون و شرع به نوعی موفقیت و ارزش برای جوان و نوجوان مطرح می شود، نمی توان به اصلاح این ساختار پرداخت.
وی ادامه داد: ارتباط میان دختر و پسر در دنیای امروز اجتناب ناپذیر است ولی می توان با اعطای دانش و بینش به آنها از ایجاد ارتباط نادرست جلوگیری کرد.
حجت الاسلام بناری، بیان کرد: متولیان امور و به خصوص والدین باید بینش جوان را از دوره نوجوانی نسبت به نحوه ارتباط با جنس مخالف در جامعه و همچنین عواقب رفتار پر خطر در این ارتباط باز کنند.
وی ادامه داد: نیاز به ارتباط با جنس مخالف یک نیاز طبیعی در انسان است که نمی توان منکر آن شد ولی می توان با ایجاد بستر های مناسب این نیاز را درست هدایت کرد.
این استاد حوزه، افزود: برخی مسائل نیز باعث گرایش جوان و نوجوان به ارتباط با جنس مخالف می شود که در این مورد هم می توان با تکیه بر تقویت مباحث روانشناسی مثل بحث حرمت نفس در شخصیت انسان این دو قشر را از گرفتاری در این معضل نجات داد.
وی تصریح کرد: باید این طور برای جوان و نوجوان تعریف شود که ارزش و عامل موفقیت در عدم ارتباط نادرست با جنس مخالف، حفظ عفت و حیا در میان دو طرف است.
پایان پیام/
نظر شما