به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، حجت الاسلام سیفعلی محمد زاده، امام جمعه شبستر پیش از ظهر امروز (7 بهمن) در جلسه شورای فرهنگ عمومی شبستر که با موضوع کانون های فرهنگی هنری مساجد تشکیل شد، با تاکید بر تبیین فرهنگ مبتنی بر ارزش های اسلامی در تمامی حوزه ها، گفت: برای نشر محتوای اعتقادات اسلامی باید فرهنگ سازی شود و نمود آن نیز در جامعه ملموس باشد.
وی یادآور شد: جدیدا حرکت های خوبی در جریان معرفی مناسب محتوای انقلاب انجام یافته که جهت نتیجه گیری بهتر از برنامه های فرهنگی باید دقت مضاعف در این حوزه انجام پذیرد و با قوت فعالیت ها را رصد کرد که در این جریان نیز تمامی ارگان ها و مسئولان باید پیشقدم باشند.
امام جمعه شبستر، فرهنگ هر جامعه را معرف ارزش و اعتبار آن دانست و بر فرهنگ سازی در راستای نشر محتوای اعتقادات اسلامی تاکید کرد.
وی با بیان اینکه مردم با آمادگی کامل در صحنه های اجتماعی و سیاسی حضور دارند و تاکنون این را ثابت کرده اند، خاطرنشان کرد: مردم انتظار دارند مسئولان در عمل به فرهنگ انقلابی پیشقدم و الگویی برای جامعه و عموم باشند.
امام جمعه شبستر با تاکید بر رعایت حجاب و عفاف تصریح کرد: مسئله حجاب و عفاف باید بیش از پیش مورد توجه آموزش و پرورش، دانشگاه ها و ادارات باشد چرا که جوانان ایران اسلامی از نهاد پاک برخوردارند و پیام های دینی را باور دارند.
حجت الاسلام محمدزاده تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد را برای گسترش فعالیت های مختلف فرهنگی و هنری و آموزشی مسجد محور مورد تاکید قرار داد.
در ادامه این جلسه، علی داننده، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز با اشاره به جایگاه و ترکیب اعضای شورای فرهنگ عمومی و موضوع جلسه به عنوان فرهنگ عمومی تاکید کرد:وقتی دولت پای کار فرهنگی است و می تواند دیگر حوزه ها را هم تحت تاثیر قرار دهد، این فرصتی ارزشمند است و باید از این فرصت استفاده کرد و مردم را نیز به پای کار فرهنگی کشاند که خوشبختانه مردم هم علاقه خود را به فرهنگ و ارتقای آن متناسب با شان ملت نشان داده اند.
داننده با اشاره به برنامه های این اداره کل در جهت ارتقای مسایل فرهنگی جامعه افزود: اولویت های حوزه مسجد و قرآن، برگزاری جشنواره قرآنی وبلاگ نویسی به 5 زبان در استان، ضبط ترتیل کامل قرآن در استان، تولید نمایشنامه از متون ارزشمند و افزایش کانون فرهنگی هنری، کتابخانه و قرائتخانه و کتابخانه باز در 10 درصد مساجد استان از جمله این برنامه ها است.
وی از توسعه فضاهای دیجیتالی مساجد در استان با محوریت روحانیان مساجد خبر داد.
همچنین در این نشست جمشید عقلمند، فرماندار شبستر نیز با بیان اینکه با تمام قوا در حوزه فرهنگ اسلامی باید فعالیت کرد، افزود: دشمنان ایران اسلامی موضوعاتی چون هماهنگی دین و سیاست را بر نمی تابند و به دشمنی خود شتاب می دهند چرا که دشمنان با کشوری که دیانت آن جزو سیاست آن باشد و منافع آنها را به خطر می اندازد، مخالفند.
عقلمند شهرستان شبستر را منطقه غنی فرهنگی معرفی کرد و افزود: تمامی مسئولان این منطقه با تمام توان در حوزه فرهنگ برنامه ریزی کردند.
وی با اشاره به اینکه شهرستان شبستر دارای فضاهای گسترده مسجدی و فاقد فضای کتابخانه ای است، عنوان کرد: با مشارکت و همکاری مردم در تجهیز مساجد به کانون های فرهنگی هنری و کتابخانه و قرائتخانه حتی می توانیم در روستاهای بسیاری نیز این فضا را ایجاد کنیم.
فرماندار شبستر، بر پیگیری جدی تمامی مسئولان شهر برای ایجاد 70 کانون فرهگنی هنری جدید در این شهرستان و به خصوص روستاهای منطقه اعلام آمادگی کرد.
بر اساس این گزارش، محمد هادی نیا ،مسئول دبیرخانه هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد آذربایجتان شرقی نیز در این جلسه ضمن توضیح در خصوص پیگیری جدی برای راه اندازی و تاسیس کانون ها و کتابخانه ها در 10 درصد مساجد و در برنامه توسعه پنجم تا 25 درصد نسبت به راه اندازی حداقل 30 کانون جدید با اولویت روستاها، دهستان ها و مناطق محروم شبستر اعلام آمادگی کرد.
محمد هادی نیا پرداخت مساعدت اولیه بعد از ثبت کانون فرهنگی هنری و بعد از تاسیس حمایت های مالی، تجهیزاتی، فرهنگی و کتابخانه ای و کتاب و قرآن و تفاسیر را از جمکله حمایت های این مجموعه عنوان کرد.
وی افزود: راه یابی نزدیک به 3 هزار و 500 نفر از جوانان عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد به مراکز آموزش عالی، حوزه های علمیه در مقاطع کاردانی، کارشناسی و ارشد و دکترا را به صورت سالانه با نزدیک به 12 هزار صندلی مطالعه فعال از ظرفیت های ویژه کانون های فرهنگی هنری و کتابخانه های مساجد است.
پایان پیام/
نظر شما