عطاالله حیدری، مدیر امور تحقیقات و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان به خبرنگار شبستان گفت: جذب این تعداد پژوهشگر باعث توسعه دانشگاه را از لحاظ آموزشی و به ویژه پژوهشی فراهم می کند که با برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال آینده 50 درصد برنامه مذکور محقق می شود.
وی انجام فعالیت های پژوهشی دانشگاه را رضایت بخش خواند و گفت: کسب مقام دوم فعالیت های پژوهشی در بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ 3 کشور در سه سال پیاپی نشان از توسعه پژوهش دراستان است.
مدیر امور تحقیقات و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه فعالیت های پژوهشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال 90 هنوز ارزیابی نشده است، اظهار داشت: با توجه به پژوهش های انجام شده دانشگاه در سال گذشته پیش بینی می کنیم رتبه دانشگاه ارتقا پیدا کند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه 52 دانشگاه علوم پزشکی در سطح کشور وجود دارد، اظهارداشت: تمامی این دانشگاه ها به سه تیپ تقسیم بندی شده اند که در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی کردستان در تیپ سوم قرار دارد.
حیدری با بیان اینکه ارتقای دانشگاه ها از تیپ سوم به دوم براساس تعداد دانشجویان و رشته های تحصیلات تکمیلی صورت می گیرد، خاطر نشان کرد: با توجه به وجود 4 رشته کارشناسی ارشد، 2 رشته دکترا، 4 رشته دستیاری در این دانشگاه ان شاالله سال آینده به دانشگاه های تیپ دو خواهیم پیوست.
پایان پیام/
نظر شما