به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه 20، منصور علیزاده اصل سرپرست کتابخانه نابینایان "بصیرت" که خود یک روشندل است، گفت: کتابخانه از بهمن ماه سال 1382 مقارن با دهه فجر انقلاب اسلامی بصورت آزمایشی در کتابخانه شیخ کلینی افتتاح شد و از سال 84 نیز به صورت رسمی آغاز به کار کرد.
از آن زمان تا به حال نیز حدود 400 نفر عضو این کتابخانه شده اند که 230 نفر از آن ها بانو هستند، لازم به یادآوری است برای ثبت نام یک قطعه تصویر شناسنامه و عکس نیاز است.
علیزاده عمده فعالیت های کتابخانه نابینایان "بصیرت" را امانت دادن کتاب های بریل و گویا و الکترونیک و ارسال رایگان به درب منازل در محدده استان تهران و البرز دانست و عنوان کرد: کتابخانه حدود بالغ7000 جلد کتاب با 3500 عنوان بخش مخزن این مرکزتخصصی را تشکیل می دهد.
به گفته علیزاده این کتابخانه روشندلان جنوب شهر تهران دارای 1000 عنوان کتاب گویا، 5000 عنوان کتاب الکترونیک و 1000 عنوان بریل است.
وی از دیگر فعالیت های این بخش را برگزاری اردوهای تفریحی زیارتی، برپایی مسابقات قرآنی و اجرای برنامه های فرهنگی و هنری بیان کرد.
علیزاده اصل بیان کرد: افراد نابینا نیز مانند افراد بینا بسیار راحت می توانند با کامپیوتر کار کنند و نر افزار گویای جاز و پارس آوا متون مختلف زبان های گوناگون را می خوانند و قسمتهای مختلف روی صفحه کامپیوتر از این طریق فعال می شود.
تنها کتابخانه نابینایان در جنوب شهر تهران غیراز لوح فشرده ،کتاب وسایل نوشت افزار نیز دارد که آنها رادر اختیارنابینایان قرار می دهد.
روشندلان می توانند برای استفاده از امکانات این کتابخانه به خیابان فدائیان اسلام، خیابان 45 متری شهرری، نرسیده به اداره گذرنامه مراجعه کنند و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 33370701 تماس بگیرند.
پایان پیام/
نظر شما