به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، جمیل احمدی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان امروز (29تیر) در جمع خبرنگران رسانه های گروهی استان در سنندج گفت: در سالی که به نام تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است جایگاه آموزش های مهارتی بسیار موثر بوده و این آموزش ها می تواند پشتوانه تولید ملی باشد.
وی افزود: در حال حاضر 18 مرکز آموزش فنی و حرفه ای فعال در سطح استان وجود دارد که چهار مرکز از این تعداد در سال گذشته و در شهرستان های موچش، دهگلان، صاحب سقز و سروآباد افتتاح شد.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان با بیان اینکه ایجاد کارگاهها و رشته های مورد نیاز منطقه از اولویت های اداره کل است، اظهار داشت: در این راستا و برای اولین بار مرکز تخصصی کشاورزی در شهرستان صاحب راه اندازی شده است.
به گفته وی این مرکز در 10 رشته مانند زنبورداری، پرورش قارچ، کشت گندم و غیره در قالب کارگاههای ثابت و سیار به علاقمندان آموزش ارائه می شود.
احمدی با بیان اینکه آموزش های مهارتی در دو مرحله رسمی و غیر رسمی است، گفت: متولی آموزش های رسمی تا مقطع دبیرستان آموزش و پرورش و از دبیرستان به بالا برعهده علمی کاربردی می باشد اما آموزش های غیررسمی بر عهده سازمان فنی و حرفه ای است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان هدف از برگزاری دوره های آموزشی را ارتقای مهارت افراد شاغل و ایجاد مهارت در افراد جویای کار عنوان کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در سه ماهه اول سال جاری 691 هزار و 495 نفر ساعت در کردستان از آموزش های مهارتی بهره منده شده اند گفت: این آمار نشان می دهد که 107 درصد تعهدات ما در استان تحقق یافته است.
این مقام مسئول اظهار داشت: در سه ماهه اول سال جاری در کارگاههای جوار دانشگاهی استان تعهد ما شش هزار و 554 نفر ساعت اعلام شد که خوشبختانه عملکرد ما در این زمینه هشت هزار و 454 نفر ساعت بوده است.
احمدی گفت: در سه ماهه اول سال جاری در کارگاه پادگان ها 49 هزار و 817 نفر ساعت، کارگاه ثابت شهری 430هزار و 427 نفر ساعت، کارگاه روستایی 54هزار و 270 نفر ساعت و کارگاه زندان نیز 106 هزار و 132 نفر ساعت از آموزش های مهارتی بهره مند شده اند.
وی با بیان اینکه در سه ماهه اول سال جاری عملکرد ما نسبت به تعهدات بالاتر بود اظهار داشت: در کارگاه شعب شهری نیز تعهد ما 31 هزار و 614 نفر ساعت اعلام شده بود که خوشبختانه میزان عملکرد به 35 هزار و 192 نفر ساعت رسید.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای کردستان خاطرنشان کرد: در کارگاههای صنایع نیز میزان تعهدات هشت هزار و 942 نفر ساعت بود اما متاسفانه در این زمینه عملکرد ما بدلیل پاره ای مشکلات و موانع کمتر از تعهد و هفت هزار و 201 نفر ساعت روز بوده است.
پایان پیام/
نظر شما