دفاتر خدمات مسافرتی بازوان اجرایی دولت در جذب گردشگر خارجی است

ریئس سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، دفاتر خدمات مسافرتی را بازوان اجرایی دولت در جذب گردشگر خارجی خواند وگفت: عشایر استان از مهمترین جاذبه های فرهنگی و طبیعی برای گردشگران خارجی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مهندس تراب محمدی، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، در نخستین نشست هم اندیشی با مدیران دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان در خصوص ورود گردشگران خارجی به استان، گفت: گردشگر خارجی وقتی به کشوری همچون ایران با این قدمت و تنوع فرهنگی بالا وارد می شود به دنبال دور شدن از هیاهوی دنیای صنعتی و اقامت در کلبه ها و چادرهای ایلات و عشایری است.


محمدی خاطرنشان کرد: دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی در تورهای ویژه ای که برای گردشگران خارجی ترتیب می دهند باید با استفاده از این توانمندی و ظرفیت های قدرتمند عشایر آذربایجان شرقی برای تامین نیاز گردشگران استفاده کنند.


وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی از لحاظ وجود جاذبه های طبیعی، تاریخی و گردشگری نه تنها دست کمی از کشورهای همسایه ندارد بلکه در جایگاه بالاتری نیز قرار دارد، بر لزوم تمرکز بیشتر دفاتر خدمات مسافرتی برای استفاده از این ظرفیت ها و ورود گردشگر خارجی تاکید کرد.


عضو شورای مشورتی گردشگری کشور، دفاتر خدمات مسافرتی را بازوان اجرایی دولت در جذب گردشگر خارجی خواند و گفت: با توجه به اینکه ورود گردشگر خارجی به کشور بیشترین ارزآوری را با خود به همراه دارد، دولت با اقداماتی نظیر اعطای ارز تشویقی به دفاتر ، تشکیل کارگروه گردشگری دولت و حمایت همه جانبه از دفاتر خدمات مسافرتی راه را برای رقابت مدیران این دفاتر و در نتیجه توسعه صنعت گردشگری کشور فراهم آورده است.


محمدی، گردشگری را صرفا وظیفه ای منتهی به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ندانست و گفت: اگر آذربایجان شرقی تا کنون توانسته در امر جذب گردشگر موفق عمل کند به دلیل این بوده که بیش از 16 دستگاه و سازمان متولی گردشگری دست به دست هم داده و برای محقق شدن اهداف گردشگری و توسعه زیر ساخت های استان همگام شده اند.


وی با مقایسه سرمایه گذاری ها و زیرساخت های کنونی ایجاد شده در آذربایجان شرقی نسبت به چهار سال گذشته خاطرنشان کرد: تکمیل و بهره برداری از اتوبان پیامبر اعظم، دو بانده شدن مسیر تبریز – مراغه، آسفالته شدن و تعریض تمامی راه های مواصلاتی به روستاهای هدف گردشگری استان، راه اندازی هواپیمایی مستقل و بین المللی شدن فرودگاه آذربایجان شرقی بخشی از اقدامات چهارساله در حوزه گردشگری آذربایجان شرقی به شمار می رود.


محمدی تشریح کرد: همچنین با حضور قابل توجه سرمایه گذاران بخش خصوصی اکنون تمامی شهرستان های استان دارای هتل و هتل آپارتمان هایی هستند که یا افتتاح شده و یا در آستانه بهره برداری قرار دارند که در کنار آنها بهره برداری از 100 مجتمع رفاهی بین راهی، 65 کمپ گردشگری و ساخت ده ها سرویس بهداشتی نیز طی چهار سال اخیر اجرایی شده اند.


دبیر ستاد دائمی تسهیلات سفر استان تصریح کرد: اکنون با فراهم آمدن این زیر ساخت ها و سرمایه گذاری های صورت گرفته به جرئت می توانیم بگوییم گردشگری در آذربایجان شرقی کاملا شکل و قوام گرفته و با شناخته شدن به عنوان مقصدی ایمن برای گردشگران، آماده افزایش حجم گردشگر ورودی است.


محمدی تاکید کرد: تمامی مشکلات پیش روی صنعت گردشگری با نگرش مثبت و اراده ای که از سوی دولت وجود دارد، در کنار همکاری دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی و ارائه طرح ها و برنامه های این دفاتر به مرور زمان برطرف شده و شاهد تحقق اهداف حوزه گردشگری در آذربایجان شرقی خواهیم بود.


گفتنی است، نخستین نشست هم اندیشی مدیران دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی آذربایجان شرقی با رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در سالن 9 دی موزه آذربایجان تبریز برگزار شد.


پایان پیام/ 

کد خبر 153410

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha