به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، مرتضی حیدری، استاد و پژوهشگر هنر، شب گذشته(6 بهمن) در نشست تخصصی خلاقیت و نوآوری در هنر معاصر، گفت: هنر عبارت است از اتحاد ذهنیت و عینیت یعنی آنچه را که پیرامون خود می بینیم به صورت معنادارتر و کامل تر در یک اثر هنری به وجود بیاوریم.
وی، با اشاره به تعریف از نظریه افلاطون و ارسطو که معتقد بودند "هنرمندان مقلدانند"، افزود: هنرمندان مقلدانند به شرط آنکه نگاهشان به طبیعت باشد و از طریق قوه خیال، عالم برتر را زیباتر و کامل تر تصور کنند و آن را به تصویر بکشند.
حیدری، با طرح این سؤال که آیا خلاقیت یک کار ابتدایی و یکباره است و یا مراحلی دارد، عنوان کرد: فرمول خلاقیت روند هفت مرحله ای دارد یعنی هرکسی بخواهد خلاقیت ایجاد کند باید از این هفت مرحله تماشا، تأمل، تحلیل، تخیل، تعقل، تنویر و تولید بگذرد.
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری زنجان، وی در ادامه با ارائه تصاویری از طراحی های هنرمندان مطرح جهانی پیرامون خلاقیت و نوآوری، به تحلیل و بررسی آثار ارائه شده، پرداخت.
در پایان این نشست که با حضور هنرمندان و هنرجویان حوزه هنری برگزار شد، حاضران به طرح سؤال و پرسش و پاسخ پیرامون خلاقیت و نوآوری در هنر معاصر پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما