به گزارش خبرگزاری شبستان ، بهمن دری ،معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ازابتدای سال 90 تا کنون تعداد 712 عنوان کتاب در شمارگان3 میلیون و 480 هزار 750نسخه منتشر کرده است که نشان دهنده تحقق اهداف برنامهای این معاونت در راستای فعالیتهای مرتبط با «راهکاری اجرایی گسترش عفاف و حجاب» است.
وی ضمن تشریح گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته در حوزه حجاب و عفاف توسط معاونت متبوعش با بیان مطلب فوق گفت: حمایت از راهاندازی تشکل صنفی ناشران زن (همسو با اهداف انقلاب اسلامی) برای ترویج فرهنگ انقلاب اسلامی با حضور بانوان مسلمان، متدین و انقلابی،بزرگداشت بانوان فرهیخته اهل کتاب و قلم در ایام سالروز هفته دفاع مقدس در سال 1389 و 1390 تقدیر و تجلیل از بانوان با حجاب نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و کارکنان معاونت در مناسبتها و برنامههای مختلف به منظور افزایش انگیزه عمومی در امر توجه به حجاب و عفاف، تسریع در صدور مجوز کتابهایی که به صورت مختلف در گسترش امر حجاب مؤثر است. از اقدامات برجستهای معاونت امور فرهنگی در حوزه حجاب و عفاف به شمار میآید.
وی امتیاز ویژه حجاب و پوشش اسلامی در داوریهای انتخاب ناشر برگزیده نمایشگاه کتاب را از مهمترین برنامههای اجرایی در نمایشگاه 90 و 91 دانست.
درّی با بیان اینکه بخشهای جنبی عفاف و حجاب به عنوان فعالیتهای این معاونت در ایام برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب و قرآن و همچنین نمایشگاههای استانی برنامهریزی شده است گفت: برپایی غرفه عفاف و حجاب در 20 نمایشگاه کتاب استانی، ایجاد غرفه امابیها (س) ویژه شهادت حضرت زهرا در بیست و چهارمین نمایشگاه کتاب و غرفه ویژه حجاب و عفاف در نمایشگاه بیست و پنجم وبرپایی نمایشگاه فرهنگی به مناسبت روز عفاف و حجاب در صحن مرکزی وزارت متبوع با حدود 300 عنوان کتاب تخصصی در سال 89 و 90 و اهتمام ویژه و ایجاد رویکرد جدید به موضوع عفاف و حجاب در جشنوارهها و جوایز ادبی مانند کتاب سال جمهوری اسلامی، جایزه ادبی پروین اعتصامی (ویژه بانوان) جایزه گام اول و... از مهمترین اقدامات این معاونت در این حوزه است.
وی همچنین حمایت از برپایی 40 نمایشگاه کتاب با موضوع خانواده و انقلاب اسلامی برای ترویج فرهنگ عفاف و حجاب با هزینهای بالغ بر یک میلیارد و هشتاد میلیون ریال را از جمله اقدامات معاونت متبوعش عنوان کرد و گفت: عضویت تعدادی از بانوان با حجاب، متعهد و مطلع در حوزه کتاب در هیأتهای داخلی، شوراهای علمی و ارکان برنامهریزی فرهنگی معاونت را از دیگر اقدامات اجرایی در همین راستا است.
درّی نظارت و پرهیز آگاهانه از نشر کتابهای مغایر و مخالف با فرهنگ حجاب و عفاف را اقدامی جدی در حوزه معاونت دانست وگفت: حمایت از کتب ارزشمند این حوزه جزء اولویتهای معاونت فرهنگی است. معاون امور فرهنگی در پایان اسامی و عناوین تعدادی از کتب خریداری شده با موضوع حجاب از ابتدای سال 90 تا کنون توسط هیأت انتخاب و خرید کتاب معاونت امور فرهنگی را به شرح زیر اعلام کرد:
احکام و آداب حجاب و عفاف، بررسی حجاب و عفاف، بررسی تحقیق پیرامون حجاب و عفاف، بیحجابی و هواسرانی، پوشش و حجاب رویکردی، پوشش و حجاب زن، تأملی بر ابعاد عملی و تجربی، تأملی بر مفهوم حجاب، چرا با حجاب شدم، چرا حجاب، چرایی حجاب و عفاف، چند پرسش و پاسخ اساسی، حجاب مسئولیتها و اختیار، حجاب آموزه اسلامی ـ ایرانی، حجاب از دیدگاه روانشانسی، حجاب و بانوان از دیدگاه قرآن، حجاب در منظر آیات و روایات،حجاب زن مسلمان، حجاب عفاف و خانواه، حجاب من، حجاب و حقوق زن، حجاب و عفاف، حجاب و عفاف در قرآن، حجاب و عفاف سکوی عرش، حجاب و نقش آن در زندگی، حجاب هالهای از عفاف، حماسه عفاف و حجاب ، راز حجاب، زن، بصیرت حجاب، زیباییهای حجاب، صدف حجاب، عفاف و حجاب چرا، عفاف و حجاب در ادیان، فلسفه حجاب، کشف حجاب از کشف، گفتارهایی در باب حجاب، گوهر عفاف، ماجرای حجاب و عفاف، مسئله حجاب در ترکیه، معیارهای حجاب و عفاف، ناگفتههایی از احکام حجاب، نگرشی دیگر به حجاب و... ارزش حجاب و عفاف در اسلام، چرا حجاب،کارگاه آموزشی نگرشی دیگر به حجاب، حریم عفاف، حجاب از منظر فطرت، حجاب صدفی بر گوهر وجود و حجاب و مدیریت احساس.
پایان پیام/
نظر شما