به گزارش خبرگزاری شبستان، دکتر یزدان پرست گفت: روزهای اول اشغال سفارت آمریکا حساسترین دوره بعد از انقلاب است. روحیه و وحدت بسیار بالای مردم، تهدید نظامی علیه ایران، صدور تشکیل بسیج مستضعفین و همزمانی همه این حوادث با شروع محرم و آغاز قرن پانزدهم قمری یادآور «وَ ذَکِّرْهُمْ بِأَیّامِ اللّهِ) است.
نویسنده کتاب تشریح کرد: صبغه مذهبی آن روزها و سختی شرایط 24 روز اول اشغال سفارت، دلیل انتخاب نام کتاب بوده است و همچنین کتاب، روایت خاطراتی است که با دانشجویان پیرو خط امام در جریان اشغال سفارت داشتم.
وی در جواب انتقادهایی که به کتاب وارد است، گفت: این کتاب نه تاریخ است و نه خاطره گویی محض، شرح تاریخی آنچه در درون سفارت اتفاق افتاد، به همراه خبرهای موثقی که از دو روزنامه اطلاعات و جمهوری اسلامی درج شده است.
یزدان پرست با بیان اینکه روزنامههای مخالف روند انقلاب مانند «آیندگان» و «انقلاب اسلامی» سعی در وارونه گویی انقلاب داشتند، اظهار کرد: نقل قول از این روزنامهها یک اشتباه تاریخی است، بنابراین آنچه دیده بودم به همراه یک سری از مدارک جهت مقابله با تحریف انقلاب به نگارش درآوردم، دومین دلیل آن است که اهمیت اشغال سفارت بزرگتر از خاطره گویی است، زیرا قهرمانان زیادی دارد.
این استاد دانشگاه در توضیح کتاب گفت: روز اول 450 نفر از دانشجویان وارد سفارت شدند که از این تعداد حدود 150 نفر خانم بودند.
بنا بر گزارش سوره مهر، وی با نام بردن از کسانی که در این حرکت انقلابی نقش سازندهای داشتند، اذعان کرد: همراهان ما شهیدان محسن وزوایی، عباس ورامینی، حسین بسطامی و... بودند که در آن زمان، شهید عباس ورامینی مسئول عملیات یا به عبارتی پاسبخش بود و من مسئول انتشارات و تبلیغات در سفارت بودم و تا زمان شروع جنگ به مدت یک سال در سفارت ماندیم.
گفتنی است، از این نویسنده کتابهای «همگام با مردم انقلاب اسلامی»، «سقوط خدایگان»، «قلب ما فرودگاه توست»، «امشب در خیابانها بمانید»، کتاب «خاطره شکست حصر» و کتاب «تسخیر لانه جاسوسی» به چاپ رسیده است.
پایان پیام/
نظر شما