حزب الهی و اصولگرا بودن کسی را مصون قضایی نمی‌کند

دادستان کل کشور با اشاره به صدور حکم دانشجوی اصولگرا در اعتراض به لاریجانی، سخنان علی مطهری در تریبون مجلس و سایت رسمی احمد توکلی گفت: حزب‌اللهی و اصولگرا بودن کسی را مصون قضایی نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار شبستان، حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای، دادستان کل کشور در سی و دومین نشستی که با خبرنگاران داشت با اشاره به صدور حکم امیرحسین ثابتی، دانشجوی اصولگرا به دلیل اعتراض به علی لاریجانی و اشاره مبهم به سخنان علی مطهری و سایت رسمی احمد توکلی به حالتی که از آنان سخنانی به میان نیاورد، گفت: حزب‌اللهی و اصولگرا بودن کسی را مصون قضایی نمی‌کند.

وی به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا 91 روز حبس برای امیرحسین ثابتی، دانشجوی اصولگرا به دلیل انتقاد وی به علی لاریجانی صادر شده است و گفته می‌شود قاضی این پرونده مغرضانه حکم داده، اظهار داشت: نقد با افترا و توهین متفاوت است. در قانون مطبوعات نقد بیان شده اما توهین از جمله موارد جرم به حساب آمده است.

دادستان کل کشور با اظهار این موضوع که پرونده به دادسرا رفته و یک قاضی در دادسرا به آن رسیدگی کرده است، اضافه کرد: قاضی اول قرار مجرمیت صادر کرده، سپس در مرحله بعد از سوی دادستان کیفرخواست صادر شده و این یعنی تا این مرحله دو یا سه قاضی پرونده را مطالعه کرده و به آن رأی داده‌اند و سپس پرونده به دادگاه رفته و قاضی پس از رسیدگی و با توجه به سوابق اصولگرایی این فرد حکم را با تخفیف صادر کرده است.

حجت الاسلام اژه‌ای با تأکید بر این نکته که حرمت امامزاده را متولی آن باید نگه دارد، تصریح کرد: ما هر کدام که ادعا داریم ولایت‌مدار و بسیجی‌تر هستیم باید بیش از دیگران رعایت کنیم. خیلی وقت‌ها در جریان پرونده‌ای به قاضی تهمت می‌زنند که بی‌طرف نبوده است، من نمی‌گویم امکان ندارد قاضی اشکال داشته باشد اما نباید بدون دلیل به دیگران تهمت زد.

سخنگوی قوه قضاییه با تأکید بر این نکته که من در این صحبت‌هایم مصداق آقای ثابتی را بیان نمی‌کنم، افزود: من تأکید دارم که این موارد رعایت شود. در این مورد هم گروهی معتقد هستند که قاضی بی‌طرف نبوده که در این صورت چنین ادعایی قابل پی‌گیری است. همچنین در مواردی اینچنینی نباید بگوییم چون یک طرف نماینده اصولگرا است یا فردی دولتی محسوب می‌شود نباید با او برخورد کرد بلکه همه در برابر قانون یکسان‌اند.

حجت الاسلام اژه‌ای ادامه داد: اگر یک نماینده مجلس هم در راستای حق مجلسی‌اش نسبت به کسی توهین کرد قابل پی‌گیری است و از مصونیت نمایندگی برخوردار نیست و ما نباید توقع داشته باشیم اگر یک فرد اصولگرا و حزب‌اللهی بود و سابقه درخشانی داشت اما به کسی توهین کرد به پرونده‌اش رسیدگی نشود.

سخنگوی قوه قضاییه در ادامه در ماده 22 قانون مجازات اسلامی استناد کرد و گفت: حزب‌اللهی و اصولگرا بودن و سابقه درخشان می‌تواند در تخصیص مجازات به فردی کمک کند اما او را از رسیدگی به پرونده‌اش بازنمی‌دارد.

پایان پیام/

 

کد خبر 152483

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha