به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علی اکبر فامیل کریمی، سرپرست استانداری همدان، در شورای عالی قرآن در استانداری همدان، انس با قرآن را نعمت بزرگ الهی برشمرد و گفت: قرآن مخزن علم، حکمت، و مایه رحمت و برکت است.
وی اضافه کرد: کلام قرآن، کلام الهی است که از ناحیه پروردگار بزرگ به قلب شریف پیامبر گرامی اسلام(ص) رسیده است.
وی تصریح کرد: درک صحیح قرآن می تواند به انسان در تمام مواردی که با آنها سر و کار دارد اعم از حیات فردی، اجتماعی، سیاست، فرهنگ، جامعه و غیره کمک کند.
سرپرست استانداری همدان گفت: قرآن معجزه ای است که برای همه زمان ها، مکان ها و انسان ها قابل دسترسی است و نه کهنه می شود و نه کسی می تواند مثل و مانندش را بیاورد.
فامیل کریمی با اشاره به جامعیت قرآن در تمامی زمینه های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، اضافه کرد: قرآن کتاب زندگی دنیا و آخرت انسان و فقه به عنوان عصاره ای از آیات الهی و سنت نبوی تئوری کامل و واقعی اداره زندگی انسان است.
وی با اشاره به اینکه 10 میلیارد ریال اعتبار برای انجام امور و فعالیت های قرآنی در این استان تخصیص یافته است، تصریح کرد: این مبلغ از یک هزار و 720 میلیارد ریال اعتبارات تملک دارایی جدا شده است.
وی تصریح کرد: دستگاه های اجرایی موظفند نیم درصد از اعتبارات خود را برای فعالیت های قرآنی اختصاص دهند.
وی بر نهادینه کردن قرآن کریم در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: بهترین امر به معروف این است که قرآن در باطن انسان نهادینه شود.
سرپرست استانداری همدان گفت: قرآن برطرف کننده تمام نیازهای بشر امروز است و پیدا کردن راه حلهای آن در گرو نهادینه کردن فرهنگ قرآنی است که عزمی عمومی را میطلبد.
فامیل کریمی تصریح کرد: باید معارف قرآنی را متناسب با زمان برای نسل جوان تبیین کرد و احکام مربوط به مسایل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی قرآن را بخوبی درک کرده و در اختیار مردم گذاشت.
وی ماه مبارک رمضان را بهترین فرصت برای پاکسازی روح دانست و اضافه کرد: نهادینه کردن فرهنگ قرآنی نیازمند عزم همگانی است و تلاش برای آن باید از طرف خانوادهها آغاز شود.
وی اظهار داشت: حکومت و نهادهای مدنی نیز وظیفهای سنگین در این موضوع دارند و باید در راه شناساندن قرآن به افراد جامعه و تبیین سیره ائمه بعنوان کسانی که رفتار آنها تفسیر عملی قرآن است تلاش بیشتری کنند.
پایان پیام/
نظر شما