به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، علی حسن بابایی، معاون دادستان شهرستان همدان در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان همدان، با اشاره به کاهش وقوع جرایم در ماه مبارک رمضان، گفت: برنامه های فرهنگی در این ماه باید قوی تر از ماه های دیگر سال باشد.
وی با بیان اینکه طبق قانون مجازات اسلامی روزهخواری در انظار عمومی جرم محسوب میشود، اضافه کرد: در این ماه مبارک با افرادی که این مهم را رعایت نکنند برخورد جدی صورت میپذیرد.
وی با تأکید بر لزوم اطلاعرسانی مناسب در زمینه حلول ماه مبارک رمضان در سطح شهر، تصریح کرد: مأموران نیروی انتظامی در امر برخورد با روزهخواران ابتدا باید تذکر لسانی داده و در صورتی که متخلفان در مقابل از این تذکر تمرد کردند قابل تعقیب بوده و برای آنها پرونده قضایی تشکیل میشود.
معاون دادستان شهرستان همدان با بیان اینکه در امر برخورد با روزهخواران باید جایگاه مسافران رعایت شود، گفت: در این راستا باید تا حد امکان از بازداشت مسافران جلوگیری شود.
بابایی از تشکیل شعبه و قضات ویژهای در راستای رسیدگی به پروندههای روزهخواران در ماه مبارک رمضان، خبر داد.
فرمانده سپاه ناحیه همدان با اشاره به تشکیل 51 هیئت امر به معروف و نهی از منکر در سطح مساجد همدان، گفت: در سال گذشته تنها 16 هیئت امر به معروف و نهی از منکر داشتیم.
علیرضا غلامیپاک با بیان اینکه تأکید در هیئتهای امر به معروف و نهی از منکر ایجابی است، افزود: هدف ما بر این است که بر اساس همه مردم در امر تداعی اصول و فروع دین همگام شوند.
پایان پیام/
نظر شما