افراد جامعه در استفاده از منابع طبیعی، قوانین شرعی را رعایت کنند

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان با اشاره به اهمیت منابع طبیعی در قرآن، گفت: انسان ها در استفاده از منابع طبیعی، قوانین شرعی را رعایت کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، آیت‌الله غیاث‌الدین طه‌محمدی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، ظهر امروز (25 تیر) در نشست مشترک هم‌اندیشی ائمه جماعات با مدیران منابع طبیعی استان همدان با اشاره به بزرگی و عظمت خلقت انسان در بین سایر مخلوقات، گفت: خداوند در بین مخلوقات خود انسان را چقدر بزرگ آفریده است که هر آنچه در کره زمین خلق شده است، به خاطر این مخلوق گمارده شده است.


وی تصریح کرد: انسان با این همه ارزشی که خداوند برای او قائل شده است باید در استفاده آن قوانین شرعی را به کار گرفته و نباید آن را تخریب کنند و این قانون باید به صورت فطری مورد استفاده قرار گیرد.


وی با اشاره به اینکه انسان‌ها با عدم توجه به نعمت‌های الهی کفران نعمت می‌کنند، افزود: یکی از دلایل جفای انسان‌ها به نعمت‌های خدادادی عدم آگاهی‌سازی مردم به فرهنگ توجه و استفاده بهینه از نعمات است که باید این امر مورد تأکید قرار گیرد.


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: یکی از ضعف‌های روحانیت این است که از دین تنها به نماز، روزه، زکات، حج و ... پرداخته‌اند در صورتی که دین تنها پرداختن به این امور نیست بلکه باید در همه زمینه‌ها آگاهی داده شود چرا که در قرآن به همه امور اشاره شده است.


آیت الله محمدی اضافه کرد: امروز در حوزه‌های علمیه شالکه تربیتی طلاب این است که در دین تنها به نماز و روزه و احکام شرعی پرداخته می‌شود در حالی که در دین باید همه حقایق عالم به مردم آگاهی داده شود.


وی تصریح کرد: ما در برابر خداوند مسئول هستیم که وجب به وجب خاک و وحوش را حفظ و نگهداری کنیم و در این راستا مسئول هستیم.


نماینده ولی فقیه در استان گفت: ما انسان‌ها باید دنیا غریب خداوند را در سطح وسیع ببینیم تا بتوانیم آن را در سطح وسیع‌تری نیز ارائه دهیم.


نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان در ادامه افزود: همه کارها برای هر چه بهتر انجام شدن باید به فرهنگ تبدیل شوند و این امر انتظاری بیش نیست که هر دستگاهی باید به نحو احسن همکاری کند.


حجت‌الاسلام و المسلمین محمد نجفی‌زاده با مهم دانستن نقش علما در تبیین همه مبانی دین اظهار داشت: علما به عنوان تدثیرگذارترین افراد در جامعه می توانند در فرهنگسازی استفاده بهینه از طبیعت و منابع طبیعی نقش مهمی دارند، چرا که روحانیان در همه امور مورد قبول مردم هستند.


وی، روحانیان را دارای کلام نافذی در اشاعه فرهنگ‌های دینی دانست و تصریح کرد: روحانیان با تفسیر روایات و احادیث به مردم می‌توانند مانع از بین رفتن منابع طبیعی شوند که امیدواریم به این امر اهتمام ورزند.


پایان پیام/

 

کد خبر 152094

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha