خبرگزاری شبستان: دین مقدس اسلام دین نظافت و پاکیزگی است. شاهد این معنا مجموعه روایاتی است که از پیغمبر مکرم اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) در باب نظافت و بهداشت به دست ما رسیده است. در روایتی از پیغمبر مکرم اسلام(ص) نقل شده است: «تنظفوا بکل ما استطعتم فانالله تعالی بنی الاسلام علیالنظافت ولن یدخل الجنه الا کل نظیف».«با هر وسیلهای که میتوانید پاکیزگی و نظافت و بهداشت خود را حفظ کنید، زیرا اسلام برپایه نظافت بنا شده است و جز پاکیزگان وارد بهشت نخواهند شد.»
امام محمد باقر(ع) نیز در این زمینه می فرمایند: همانا بهشت و حورالعین در انتظار افرادی است که در نظافت و تمیز کردن مسجد سعی و تلاش کنند.
قالَ الاْمامُ ابوجَعْفَر محمّد بنِ علیّ باقرُ العلومِ صَلواتُ اللّه وَ سَلامُهُ عَلَیْه: إنَّ الْجَنَّةَ وَ الْحُورَ لَتَشْتاقُ إلی مَنْ یَکْسَحُ الْمَسْجِدَ، اَوْ یَاءخُذُ مِنْهُ الْقَذی.
پیامبر(ص) در جایی دیگری می فرمایند: «تَعاهَدُوا نِعالَکُم عِندَ أبوابِ المَسجِدِ».«پیش در مسجد ، کفشهایتان را بررسى کنید، تا آلودگى در آن نباشد.»
امام کاظم(ع) نیز در این زمینه می فرمایند: «إنَّ الجَنَّةَ و الحُورَ لَتَشتاقُ إلى مَن یَکسَحُ المَساجِدَ و یَأخُذ». «بهشت و حورالعین مشتاق دیدار کسى هستند که مسجد را جاروب، و آن را گردگیرى مىکند.»
پایان پیام/
نظر شما