به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، علی اکبر محرابیان، دستیار ارشد رئیس جمهور، در نشستی با مدیران دستگاه های اجرایی استان که در محل سالن شهید رجایی استانداری خوزستان برگزار شد به بررسی اهداف و اهمیت طرح های مهر ماندگار پرداخت و با اشاره به طرح های مهر ماندگار در دست اجرا در سطح کشور، گفت: تکمیل عملیات اجرایی 900 طرح کلان نیمه تمام در سطح کشور تا پایان دولت دهم با عنوان 'طرح های مهرماندگار' با حجم اعتباری بالغ بر 170 هزار میلیارد تومان به نرخ سنواتی به تصویب رسید.
وی خاطر نشان کرد: از این میزان، مجموعاً 70 طرح مهر ماندگار در استان خوزستان با حجم سرمایه گذاری 12 هزار میلیارد تومان داریم که باید با پیش بینی و تخصیص منابع تا پایان دولت دهم به بهره برداری برسند.
وی منابع مالی طرح های مهرماندگار در سطح کشور را از محل های تملک داریی ها، ردیف مازاد درآمد نفت، فروش اوراق مشارکت، استفاده از سهام ممتاز شرکت های دولتی، طرح های وزارت نفت و نیز تسهیلات برای طرح های بخش خصوصی شامل صنعتی و نیروگاهی دانست و افزود: مازاد اعتبارات نفتی مابین 12دستگاه اجرایی توزیع شد تا به واسطه این منابع به عملیات اجرایی طرح های خود سرعت بخشند.
دستیار ارشد رئیس جمهور، با اشاره به اینکه حجم بیشتر پروژه ها متعلق به وزارت نفت هستند، تصریح کرد: طرح های وزارت نفت بخش قابل توجهی از سرمایه گذاری را به خود اختصاص می دهند که در همین راستا به وزارت نفت علاوه بر ردیف های اعتباری سنواتی اعتباری معادل 15 هزار میلیارد تومان اختصاص دادیم که به همین دلیل شاهد رونق گرفتن طرح های نفت، گاز و پتروشیمی در بخش دولتی هستیم.
وی با تأکید بر دقت و توجه خاص دولت به استان خوزستان، اذعان داشت: در صورتجلسه ای که بین ما و دستگاه مجری طرح های مهرماندگار به تفکیک منعقد می شود طرفین متعهد می گردند که این طرح ها در زمان مقرر باید به اتمام برسند و این تعهداتی است که همه ما به مردم استان خوزستان می دهیم تا از ثمرات خدمات دولت مهرورز بهره مند شوند.
وی حجم پروژه های عمرانی و اقتصادی را در دولت نهم و دهم از نظرکمی و نیز کیفی غیر قابل مقایسه با زمان دولت های قبل دانست و اضافه کرد: طی سه سفر هیأت دولت به استان خوزستان مجموعاً بیش از 745 طرح تصویب شدند و پس از بازدید از این طرح ها متوجه شدم که پیشرفت خوزستان در زمینه اجرایی کردن طرح های مهر ماندگار در سطح کشور مثال زدنی است.
محرابیان، با بیان اینکه مصوب شده با تزریق بودجه و مدیریت اعتبارات و پشتیبانی خاص در قالب یک نظام مدیریتی و کنترل شده، طرح ها تکمیل و به بهره برداری برسند، به مشکلات و موانع موجود در مسیر اجرایی کردن طرح های مهر ماندگار اشاره کرد و ادامه داد: برای اتمام این پروژه ها با محدویت هایی مانند نحوه تقسیم اعتبارات در این نظام مدیریتی جدید، نظام بوروکراسی پیچیده حاکم بر نظام اداری و سایر موارد جزئی مواجه بودیم که خوشبختانه این محدویت ها در سطوح مختلف بررسی و مرتفع شدند.
همچنین سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، در این نشست با اشاره به توجه دولت نهم و دهم به خوزستان عنوان کرد: طی سفرهای صورت گرفته توسط هیأت دولت به این استان اجرای بیش از 700 طرح در خوزستان تصویب شدند.
وی با بیان آخرین وضعیت عملیات اجرایی طرح های مهرماندگار در خوزستان، اظهار کرد: اعتبارات ملی استان خوزستان در دولت نهم نسبت به دولت های قبلی 7./6 برابر و اعتبارات استانی 5/3 برابر شده است.
وی تأکید کرد: تا سال 90 قریب به 16 میلیارد تومان برای اجرای این پروژه ها و سایر طرح ها هزینه شده که چه از لحاظ کیفی و چه از لحاظ کمی طرح های اجرا شده و در دست اجراست در دولت اخیر با دولت های پیشین مخصوصاً در استان خوزستان قابل مقایسه نیست.
دکتر حجازی، با اشاره به توجه و دقت ویژه به تأسیسات نیروگاهی، یاد آور شد: در بخش نیروگاهی قریب به 100 میلیارد تومان برای اصلاح شبکه برق و... هزینه شده، به طوری که ما هم اکنون در استان به ندرت با قطعی برق مواجه می شویم که این دستاوردها از افتخارات دولت احمدی نژاد است.
پایان پیام/
نظر شما