به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، محمد فوقی، مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، شب گذشته در مراسم افتتاحیه طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با اشاره به اینکه جوانان باید به بهترین نحو از اوقات فراغت خود استفاده کنند، اظهار کرد: به جرأت میتوان گفت که یکی از مهم ترین عوامل موثر در بروز انواع آسیبهای اجتماعی مربوط به عدم مدیریت و برنامهریزی صحیح برای بهینهسازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان است.
وی، افزود: جذب کودکان، نوجوانان و جوانان به مساجد و کانون های فرهنگی هنری زمینه گرفتاری آنان در دام آسیب های اجتماعی را کاهش داده و موجبات فعالیت بیشتر آنان در عرصه های مختلف اجتماعی را فراهم می آورد.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران تصریح کرد: این کانون ها نقش مهمی در جذب نوجوانان و جوانان به مساجد و غنی سازی اوقات فراغت آنان دارند و همچنین اینکه مسئولان مربوطه بایستی برنامه های کاربردی خود را در کانون ها به سوی نشاط و شادابی جوانان سوق دهند.
وی با اشاره به اینکه در سطح جهان 80روز به عنوان اوقات فرغات جوانان و نوجوانان معرفی شده است گفت: آمار اوقات فراغت در ایران 90 روز معادل 5 ساعت و 23 دقیقه در روز بوده است که این مورد می تواند زمینه رشد و شکوفایی جوانان ایرانی را شامل شود.
فوقی با بیان اینکه هدف از برگزاری برنامه های اوقات فراغت توسط کانون های فرهنگی و هنری مساجد توسعه نشاط و سرور مبتنی بر موازین دینی در سطح جامعه است، گفت: تقویت روحیه شادی و نشاط و امید به آینده در جامعه به ویژه جوانان را باید در دستور کار قرار داد.
وی رویکردهای کانون فرهنگی هنری مساجد را در زمینه برگزاری برنامه های اوقات فراغت، دین باوری، اخلاق مداری، خانواده محوری و استعدادیابی عنوان کرد و کارکردهای آن را تفریحی، رشد و شکوفایی، کارآفرینی و توسعه برنامه های فرهنگی اجتماعی در سطح جامعه دانست.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران اضافه کرد: باید با ایجاد فضای جذاب و با نشاط در برنامه های اوقات فراغت زمینه های رشد و شکوفایی فرهنگی اعتقادی و معنوی جوانان و نوجوانان را فراهم کرد.
فوقی ادامه داد: از دغدغه های اصلی خانواده ها در ایام تعطیلی مراکز آموزشی مقوله مهم اوقات فراغت است که خوراک محتوای اصلی آن بحث فرهنگی است که می بایست جهت تاثیرگذاری این مهم به مولفه مهم مخاطب شناسی و ذائقه شناسی افراد توجه کرد لذا در راستای تعمیق هویت فرهنگی و تربیت دینی باید بر اساس یک نهضت و رویکرد دانش بنیان اقدامات اساسی انجام شود.
وی با بیان اینکه چگونگی سپری کردن اوقات فراغت در ساختار و فرهنگ جامعه اثرگذار است خاطرنشان کرد: در واقع نوع گذران اوقات فراغت با زندگی معنوی و فرهنگی هر جامعه پیوند بسیار نزدیک دارد.
فوقی اذعان کرد: باید با برنامه ریزی و توجه به قشر آینده ساز کشور سعی کنیم تا در مقابل ترفندهای دشمنان که برای انحراف جوانان ما سرمایه گذاری های وسیعی را انجام می دهند برنامه ریزی کرده و با طرح ریزی برنامه های غنی، جوانان را در مسیر درست زندگی قرار دهیم.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران افزود: امسال که از سوی مقام معظم رهبری به سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است تاکید بر کارآفرینی و کارآمدی در جهت ایجاد نشاط نوجوانان و حضور آنها در عرصه اقتصادی است که در این زمینه نیز باید با نظارت و برنامه ریزی هماهنگی های لازم انجام گردد.
پایان پیام/
نظر شما