روزه داری، سکوی پرتاب انسان برای رسیدن به اوج تقوا

حجت الاسلام غروی تاکید کرد: روزه انگیزه انسان را برای دستیابی به امور مادی و معنوی بالا می برد و تقوا را به طرز چشمگیری در وی تقویت می کند.

حجت الاسلام محمد غروی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در گفتگو با خبرنگار شبستان در قم تاکید کرد: روزه انگیزه انسان را برای دستیابی به امور مادی و معنوی بالا می برد و تقوا را به طرز چشمگیری در وی افزیش می دهد.


وی با اشاره به این که بعد مادی وجود انسان سکویی برای بعد معنوی است، تصریح کرد: وقتی انسان در حالت روزه داری باشد جسم او آماده پذیرش تقوا و امور معنوی می شود و از لحاظی دچار انگیزه های مادی برای زندگی نیز شده و از حالت افسردگی مادی نیز خارج می شود و این حالات سکوی پرتابی به سمت معنویات خواهد بود.


عضو جامعه مدرسین تصریح کرد: روزه داری برای رسیدن انسان به اوج تقواست و حکمت آن در فواید و آثار روحی و جسمی و مادی و معنوی آن است.


حجت الاسلام و المسلمین غروی با بیان این که انسان گاهی ابعاد مادی را هدف قرار می دهد، افزود: روزه خود انگیزه ای برای دور کردن انسان از هدف قرار دادن ابعاد مادی به سمت اهداف معنوی است.


وی با اشاره به این که انسان می تواند با روزه گرفتن قدرت خود را در مقابل هواهای نفسانی بالا ببرد، تصریح کرد: ماه رمضان تنها در روزه داری خلاصه نمی شود اما روزه خود وسیله ای برای نه گفتن به تمایلات و هواهای نابجای نفسانی است.


حجت الاسلام غروی تاکید کرد: بنا بر گفته امیر مومنان علی (ع) دوری از محرمات و پرهیز از گناه و ترک آن در ماه مبارک رمضان افضل عبادات هست که روزه این را نیز موجب می شود.


وی افزود: کنترل خشم، شهوت، دنیا پرستی، قلب، زبان، چشم و دست و دیگر صفات و اعضای بدن که قابلیت گناه را دارند از بزرگ ترین عبادات در ماه مبارک رمضان و دیگر اوقات است که روزه این امر را نیز تسهیل می کند.
 

پایان پیام/

کد خبر 151726

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha