وجود 130 هزار معتاد الکلی در کشور/حمایت پلیس از سینما و بازیگر خوب

فرماده نیروی انتظامی با بیان اینکه 130 هزار معتاد الکلی در کشور داریم گفت:می گویند در ایران 200 هزار معتاد الکلی وجود دارد که این آمار مشکوک است در دنیا 10 برابر معتادان مواد مخدر معتاد الکلی وجود دارد .

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار اسماعیل احمدی مقدم، فرماده نیروی انتظامی امروز در همایش تخصصی معاونت های اجتماعی ناجا با بیان اینکه دین مانع رفاه مردم نیست گفت: آبادانی، توسعه، افزایش امکانات از وظایف مهم حکومت دینی برای مردم است. فراغت مردم یکی از اولویت های نیروی انتظامی است و باید امنیت در تفرج گاه ها تامین شود.

 

سردار اسماعیل احمدی مقدم با بیان اینکه افزایش و کاهش شاخص های جرم مهم نیست خاطرنشان کرد: مردم باید آسایش روانی داشته باشند در غیر اینصورت هیچ لذتی از زندگی نخواهند برد.

 

 130 هزار ایرانی معتاد به الکل هستند 
وی با بیان اینکه یک دهم معتادان کشور مصرف کننده دائم الخمر مشروب  است خاطر نشان کرد: می گویند در ایران 200 هزار معتاد الکلی وجود دارد که این آمار مشکوک است در دنیا 10 برابر معتادان مواد مخدر معتاد الکلی وجود دارد اما در ایران یک دهم معتادان مواد مخدر معتاد الکلی(130 هزار نفر) داریم بر اساس آخرین آمارها یک میلیون و 300 هزار معتاد در کشور وجود دارد.

 

سردار احمدی مقدم، شتابزدگی، سرعت مبادلات، افزایش حرص و طمع را از پیامدهای زندگی صنعتی خواند و افزود: در دنیای امروز یک جنایت کوچک می تواند احساس ناامنی در گوشه و کنار جهان ایجاد کند.

 

فرمانده نیروی انتظامی یادآور شد: هم اکنون موضوعات نگران کننده در حال افزایش است این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران در دهه اخیر تنها کشوری بوده که جرایم در آن کاهش داشته و تجربه موقتی را نیز به دست آورده است.

 

سردار احمدی مقدم با اشاره به تهدیدات نرم دشمن گفت: افراد در تهدیدات نرم، دشمن اصلی را نمی بینند و نه تنها دزد اخلاق و دزد هویت در این جنگ برای افراد ملموس نیست بلکه افراد خود نیز دشمن را همراهی می کنند.

 

وی ادامه داد: کار مخالفان جنگ نرم به رخ کشیدن پیشرفت های دنیای غرب، جلوه دادن آنجا به عنوان مدینه فاضله است به گونه ای که افراد را وادار می کند با میل و رغبت دشمن را همراهی کنند.

 

 کاهش تاثیرات جنگ نرم در کشور

سردار احمدی مقدم در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه با پیشرفت های صورت گرفته در داخل کشور تا حدودی از تاثیرات تهدیدات نرم کاسته شده است. 


فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اینکه باید اقتدار نرم را با همراهی مردم اجرا کرد، افزود: اجرای اقتدار نرم زمانبر است و باید ظرفیت های لازم ایجاد شود اما برخی به قانون نیز عمل نمی کنند تاکنون صدا و سیما چند مستند در رابطه با آثار و پیامدهای استفاده از ماهواره یا پرنوگرافی نشان داده است.

 

 پخش صحنه قتل از رسانه ملی صحیح نیست

وی با بیان اینکه پخش صحنه قتل از رسانه ملی صحیح نیست گفت: این امر باعث ایجاد احساس ناامنی در جامعه می شود بنابراین باید در انعکاس اخبار دقت داشته باشیم تا موجب ترویج ناامنی در جامعه نشود.

 

وی ادامه داد: باید بتوانیم مردم را توجیه کنیم البته برخی می گویند که فلان قاتل یا گروگانگیر را دستگیر کرده ایم و آن را در صدا و سیما نشان دهیم. اما من مخالفت می کنم چرا که این امر باعث ایجاد احساس ناامنی می شود برخی اخبار ناامن کننده هستند که باید از انتشار آنها جلوگیری کرد. رسانه ها نیز ناانصافی می کنند و هر چه می گوییم تنها یک نقطه از آن را که به دلخواه خودشان است پوشش می دهند.
 

پلیس حامی سینمای خوب و بازیگر خوب است

سردار احمدی مقدم با اشاره به اتفاقات رخ داده در حوزه سینما یادآور شد: اگر مردم سینمایی هستند می توانند بروند و ما جلوی آن را نگرفته ایم. ما با دیدن فوتبال مختلط در سینماها مخالف بودیم که باعث شد بگویند پلیس ضد فرهنگ و ضد هنرمند است اگر چه ما حامی سینمای خوب و بازیگر خوب هستیم بازیگر نیز مانند فوتبالیست است و ممکن است هر روز در یک نقش بازی کند یک روز نقشش مثبت و یک روز دیگر منفی باشد معتقدیم برای فرهنگ باید هزینه کرد و نمی توان بدون هزینه انتظار ارتقای فرهنگ داشته باشیم.
 

سردار احمدی مقدم کشف مطالبات مردم ناجا، جویا شدن عکس العمل مردم نسبت به ناجا، اغنا و تاثیرگری افکار عمومی برای طرح ها را از جمله پایه های قدرت نرم برشمرد.

 

وی خطاب به نیروهای معاونت اجتماعی ناجا تصریح کرد: اگر شما بتوانید با قدرت اجتماعی و قدرت اغنا ،احساس امنیت را افزایش و جرایم را کاهش دهید توفیقات بیشتری حاصل می کنید.

 

اقدامات صورت گرفته در حوزه حجاب و عفاف کافی نیست

وی با بیان اینکه بی حجابی و ضعف حجاب یکی از صور ناهنجاری های اجتماعی است یادآور شد: در زمینه عفاف و حجاب اقدامات کافی صورت نگرفته است .معاونت اجتماعی ناجا باید در این زمینه تلاش بیشتری انجام دهد.

 

فرنانده نیروی انتظامی با بیان اینکه خط قرمز پلیس زرد و نارنجی است افزود: وظیفه همه احترام به قانون است ما در مرز قانون حرکت می کنیم و باید با فرهنگ سازی برخی ناهنجاریها را به قبح اجتماعی بدل کنیم.
 

وی با بیان اینکه معاونت اجتماعی ناجا پل ارتباطی نیروی انتظامی در جامعه است خاطرنشان کرد: این پل ارتباطی باید شرایطی را ایجاد کند که این پل شکسته نشده و قطع نشود زیرا معاونت اجتماعی ناجا زبان نرم نیروی انتظامی است.

 

پانزدهمین همایش پلیس های تخصصی ناجا 24 تیر در ستاد ناجا برگزار شد.

پایان پیام/
 

کد خبر 151636

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha