افزایش 2/17 درصدی اعتبارات تملک دارایی چهارمحال و بختیاری

معاون برنامه و بودجه استانداری چهارمحال و بختیاری از افزایش 2/17 درصدی اعتبارات تملک دارایی این استان نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، حمیدرضا فروزنده، معاون برنامه و بودجه استانداری، امروز (24 تیر) در نشست مطبوعاتی خود گفت: در سال 90 بودجه تخصیصی استان 1908 میلیارد و 510 میلیون ریال بوده است که 102 میلیارد و 807 میلیون و 700 هزار تومان آن از بخش تملک دارایی و مابقی مربوط به سایر ردیف های بودجه ای بوده است.


وی افزود: از این ملغ حدود 6/79 درصد معادل 1519 میلیارد و 152 میلیون ریال در قالب 618 طرح و 2085 پروژه تخصیص داده شده است.


وی کل اعتبارات بخش تملک دارایی استان در سال 91 را 1212 میلیارد و 245 میلیون ریال اعلام کرد و اظهار داشت: این مبلغ نسبت به سال گذشته افزایش 2/17 درصدی داشته است.


فروزنده توجه ویزه به آسفالت جاده های روستایی، تأمین آب شرب روستاها، اجرای طرح های مطالعاتی و تهیه و اجرای طرح های هادی روستایی را از مهم ترین شاخص های برنامه بودجه ای سال 91 برشمرد و تصریح کرد: توسعه زیرساخت های شهرک های صنعتی و تهیه زیرساخت های لازم در بخش صنعتی در قالب کمک به حوزه های علمیه و توسعه پایگاه های مقاومت بسیج از دیگر شاخص های بودجه سال 91 به شمار می رود.


وی همچنین از تخصیص 5 میلیارد ریال برای سالن های چند منظوره مدارس خبر داد و گفت: برخی پروژه ها نیز با عنوان مصوبات خاص که از معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری ابلاغ می شوند با 40 میلیارد ریال اعتبار در این برنامه جای می گیرند.


وی اتمام تمامی پروژه های مصوب سفرهای هیئت دولت به استان را از جمله رویکردهای بودجه ای استان در سال 91 عوان کرد و افزود: امسال 13 پروژه ملی در استان شروع خواهد شد.


معاون برنامه و بودجه استانداری چهارمحال و بختیاری احداث دانشکده پرستاری و مامایی، طرح آبرسانی محور بن تا بروجن، انتقال آب از سد باباحیدر به شهرستان فارسان، احداث بیمارستان مالخلیفه، ایجاد فاضلاب گندمان و احداث راه هورمیزه در شهرستان اردل را از جمله این پروژه ها برشمرد.


فروزنده اظهار داشت: احداث مرکز فرهنگی موزه دفاع مقدس، باند دوم جاده شهرکرد- بن – داران، باند دوم جاده شهرکرد شلمزار ، ارتقای فرودگاه شهرکرد، احداث پایگاه انتقال خون، احداث مرکز پزشکی قانونی و احداث مجموعه های ورزشی کارگران در شهرستان های لردگان و کوهرنگ از دیگر پروژه ها به شمار می رود.


وی همچنین از کاهش 1/3 درصدی نرخ بیکاری از سال 89 تا کنون در استان خبر داد و تدکید کرد: نرخ مشارکت اقتصادی در استان در سال 89 برابر با 2/39 درصد بوده که در سال 90 به 7/36 درصد رسیده است.


فروزنده تولید محصول ناخالص داخلی استان از سال 82 تا 87 را 6/0 درصد کل کشور دانست و گفت: این نرخ در سال 88 به 7/0 درصد افزایش یافته است.


وی در ادامه به تحریم های بسیار شدید اقتصادی در کشور اشاره و خاطر نشان کرد: تجربه ثابت کرده است که نظام مقدس جمهوری اسلامی در شرایط بسیار سخت تر مانند جنگ تحمیلی نیز از این فشارها با موفقیت عبور کرده است.


معاون برنامه و بودجه استاندار چهارمحال و بختیاری بر لزوم واگذاری امور غیر حاکمیتی به بخش خصوصی تأکید کرد و اظهار داشت: این امر موجب اشتغالزایی در کشور و همچنین کم شدن هزینه های دستگاه های اجرایی خواهد بود.


پایان پیام/

کد خبر 151566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha