به گزارش خبرگزاری شبستان در بخش «هفت هنر، هفت هنرمند» که در تجلیل از هنرمندان پیشکسوت و در خانه هنرمندان ایران برگزار میشود، آثار غلامعلی طاهری (نقاشی)، جلیل رسولی (خوشنویسی)، محمد علی رجبی (نگارگری)، منیژه آرمین (سفال و سرامیک)، محمد خزایی (پوستر)، بهمن عبدی (کاریکاتور ) و علی فریدونی (عکاسی) که از هنرمندان پیشکسوت کشور محسوب میشوند، به نمایش گذاشته میشود.
«هفت هنر، هفت هنرمند» که آثار هنرمندان مطرح کشور را به نمایش میگذارد یکی از دیگر برنامههای این جشنواره است که در خانه هنرمندان ایران برگزار میشود و آغازگر برنامههای سومین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر خواهد بود.
در این بخش آثار غلامعلی طاهری (نقاشی)، جلیل رسولی (خوشنویسی)، محمد علی رجبی (نگارگری)، منیژه آرمین (سفال و سرامیک)، محمد خزایی (پوستر)، بهمن عبدی (کاریکاتور ) و علی فریدونی (عکاسی) که از هنرمندان پیشکسوت کشور محسوب میشوند، به نمایش در می آید.
در این نمایشگاه 20 تا 30 اثر از مجموعه آثار هر یک از این هفت هنرمند با رویکرد مروری بر آثار سالهای مختلف فعالیتهای هنری این هنرمندان ارائه میشود.
آثار نقاشیخط جلیل رسولی در گالری ممیز، آثار کاریکاتور بهمن عبدی در گالری میرمیران و آثار نگارگری و پژوهشی محمد علی رجبی در گالری نامی به نمایش گذاشته میشود و آثار منیژه آرمین، محمد خزایی، علی فریدونی و غلامعلی طاهری در گالریهای چهار فصل خانه هنرمندان ایران ارائه می شود.
طراحی پوستر بخش «هفت هنر، هفت هنرمند» را محمد خزایی عضو شورای هنری سومین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر و هنرمند برجسته و پیشکسوت عرصه پوستر انجام داده است.
به گزارش روابط عمومی سومین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر، آیین افتتاحیه نمایشگاه «هفت هنر، هفت هنرمند» که در بخش جنبی سومین جشنواره بینالمللی هنرهای تجسمی فجر و جهت تجلیل از این هفت هنرمند برجسته کشور برگزار میشود، 10 بهمنماه 1389 در محل خانه هنرمندان است.
سومین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجردر رشته های نقاشی، پوستر، عکاسی، سفال و سرامیک، خوشنویسی، نگارگری و کاریکاتور به صورت رقابتی و رشته های هنر خیالی نگاری و هنر جدید به صورت غیر رقابتی برگزار می شود. همچنین در حین برگزاری جشنواره، همایش علمی و نشستهای تخصصی هم برگزار خواهد شد.
پایان پیام/
نظر شما