به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حسین بهزادپور، عضو هیئت امنای آستان مقدس امامزاده زبیده خاتون (س) بیان کرد: لازمه تحقق یک فعالیت و حرکت فرهنگی وجود امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مناسب و کافی است و به همین منظور و تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل امامزادگان و بقاع متبرکه به قطب های فرهنگی با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه و سازمان میراث فرهنگی استان، تهیه و طراحی نقشه جامع طرح توسعه و مرمت و بهسازی این آستانه مقدسه صورت گرفت.
وی ادامه داد: در مدت کوتاهی، مراحل بازسازی و مرمت آستانه مقدسه امامزاده زبیده خاتون (س) با لطف و عنایت حضرتش، هدایا و نذورات مردمی و خیران و همچنین سایر دستگاه های فرهنگی استان یکی پس از دیگری سپری شد و اکنون در فاز نهایی و تکمیلی مرمت این آستانه مقدس قرار داریم.
عضو هیئت امنای آستانه مقدسه امامزاده زبیده خاتون (س) اضافه کرد: عملیات توسعه، عمران و مرمت این آستان مقدس در پائیز سال 1388 آغاز شد و افتتاحیه فاز اول بازسازی و نوسازی شامل تأمین و مرمت رواق امامزاده، بازسازی صحن، ساخت حسینیه و سالن آمفی تئاتر با ظرفیت بیش از 300 نفر در 18 دی ماه سال 1389 با حضور قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور با اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 500 میلیون ریال انجام شد.
وی عنوان کرد: در فاز دوم این طرح اراضی و چند پلاک ثبتی به منظور توسعه آستان مقدس امامزاده زبیده خاتون (س ) تملک شد و در حال حاضر نیز فاز تکمیلی این طرح در حال اجرا است.
بهزادپور در خصوص فاز تکمیلی این طرح گفت: فاز تکمیلی این آستان مقدس شامل نصب پرده و پله برقی، آسانسور، هواساز، سیستم ایمنی و هوشمند ضد سرقت و حریق برای سالن اجتماعات و سرداب معطر و همچنین کاشی کاری و آینه کاری ایوان و سرداب با هزینه ای بالغ بر 6 میلیارد ریال از محل هدایا و نذورات مردمی و کمک های خیرین تأمین شده است که ان شاالله همزمان با عید سعید غدیر افتتاح شده و به بهره برداری می رسد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قزوین، وی خاطر نشان کرد: لازم است از زحمات و تلاش های مدیران قبلی و فعلی اداره کل اوقاف و امور خیریه و رؤسای سازمان میراث فرهنگی استان تشکر کنیم که در تحقق این مهم نقش بسزا و تاثیرگذاری داشتند.
گفتنی است آستانه مقدسه امامزاده زبیده خاتون(س) در خیابان شهدا(سپه) قزوین واقع شده است و بنای بقعه در جانب شرقی صحن و بنای مسجد آن در قسمت شمالی قرار دارد، حرم امامزاده چهار گوشه ای است که به کمک فیلپوش هایی که از کف شروع شده پوشش یافته است و نمای مسجد از جانب صحن از زیبایی خاص برخوردار است و از سر طاق نما با قوس نعل اسبی و ارسی های چوبی تشکیل شده است.
پایان پیام/
نظر شما