باید ظرفیت های مهم مساجد برای مقابله با جنگ نرم در جامعه نهادینه شود

استاد منتخب نظارت و بازرسی با بیان اینکه بچه‌های مسجدی سربازان جنگ نرم هستند، یادآور شد: باید ظرفیت های مهم مساجد برای مقابله با جنگ نرم در جامعه نهادینه شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، علی چهار گلی، استاد منتخب نظارت و بازرسی، امروز(22تیر) در جلسه کارگاه آموزشی ویژه ناظران و بازرسان کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان، گفت: هیچ گاه نباید فراموش کرد که خداوند ناظر و بازرس تمامی اعمال آدمی است و به طور حتم ما انسانها بازرسان و ناظران ظاهری هستیم.

 

وی گفت: 6 نوع ناظر ازجمله خداوند، پیامبران و ائمه اطهار، فرشتگان و اعضای بدن نیز ناظران اعمال ما هستند و همچنین اینکه در روز قیامت همه اعضا و جوارج انسانها نسبت به تمام اعمال ما در نزد خداوند شهادت خواهند داد.

 

استاد منتخب نظارت و بازرسی، زمین و زمان را نیز از جمله ناظران حقیقی دانست و بیان کرد: آیات 61 و 14 سوره های یونس و علق نیز در خصوص نظارت خداوند توضیحات کامل داده است.


وی اضافه کرد: مساجد بهترین پایگاه های مبارزه با جنگ نرم هستند و باید ظرفیت های مهم مساجد برای مقابله با جنگ نرم در جامعه نهادینه شود.

 

چهارگلی، امر بازرسی، نظارت و بازرسی عملکرد را از جمله موارد مهم و حیاتی یاد کرد و گفت: ارزیابی در اجرا و ارزیابی پس از اجرا باید به نحو احسن صورت گیرد و همچنین اینکه قبل از پیاده سازی طرح باید ارزیابی انجام شود.

 

استاد منتخب نظارت و بازرسی، اصل وظیفه بازرس را پیدا کردن ریشه و کشف ایرادات دانست و خاطر نشان کرد: نظارت، مقایسه و بررسی آنچه که اتفاق افتاده و تطبیق آن با قوانین و مقررات است و همچنین اینکه یک مدیر باید در درجه اول سنجش و اصلاح برای بدست آوردن اهداف و اطمینان از مقاصدی که دارد را مورد نظارت و ارزشیابی قرارداده آنگاه آن طرح مورد نظر را پیاده سازی نماید.

 

وی عمده ترین کار بازرس را داشتن رویکردی با غنی سازی اوقات فراغت اعلام کرد و گفت: تعرف شاخص ها و محور و معیار هایی که باید صورت پذیرد باید توسط بازرس و کارمندان یک سیستم تحقق پذیرد.

 

چهارگلی با بیان اینکه دولت به عنوان بنگاه های اقتصادی تعرف شده اند، خاطرنشان کرد: بازرسان باید توجه داشته باشند که حتما عوامل موفقیت یک ارزیابی را مورد بررسی قرار دهند.

 

وی اظهار کرد: تمام مراحلی که در ارزیابی انجام می شود دارای خروجی به نام ارزشیابی است و همچنین اینکه سلسله مراتبی که براری بررسی و جمع بندی انجام می گردد ارزیابی است.

 

چهارگلی با اشاره به اینکه قبل از سلام هم ارزیابی و نظارت وجود داشته است، گفت: حضرت علی(ع) نیز در نهج البلاغه به یاران خویش امر فرمودند تا از امور خویش دست بکشند و به محل های اطراف رفته و در خصوص تعداد افرادی از دستگاه ما رضایت دارند نظارت کنند.

 

وی از وجود نظارت و ارزیابی در زمان حمله مغول خبر داد و گفت: در زمان های گذشته نیز نظارت و بازرسی وجود داشته و همواره نیز این امر به صورت پیشرفته تر و مدرن تر تبدیل می گردد.


پایان پیام/

کد خبر 151201

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha