به گزارش خبرگزاری شبستان، نسرین سلطانخواه، رئیس بنیاد ملی نخبگان در نوزدهمین جلسه ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور با اشاره به برگزاری جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآوردههای طبیعی و طب سنتی گفت: این جشنواره نشان داد که مردم در استفاده از دانشهای بومی پیشگام هستند و امیدواریم با تصویب نهایی سند گیاهان دارویی در ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور، کار در این زمینه تسریع شود.
رئیس بنیاد ملی نخبگان و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تدوین سند سلولهای بنیادی در معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری افزود: در مدل توسعه فناوری، نمیتوان فقط بر الگوی فشار فناوری بر اثر حمایتهای دولتی تکیه کرد، بلکه باید به کشش بازار و تقاضا برای فناوریهای نوین هم توجه شود.
ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی پیگیر تصویب اسناد ملی فناوری است
سلطانخواه در ادامه افزود: ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور طبق وظیفهای که بر عهده دارد، تصویب اسناد ملی فناوریهای دارای اولویت در نقشه جامع علمی کشور را دنبال میکند.
وی تصریح کرد: در معاونت علمی و فناوری رئیسجمهور پنج سند ملی با کمک صاحبنظران این حوزه تدوین شده است که شامل اسناد گیاهان دارویی و طبسنتی، هوافضا، انرژیهای نو، سلولهای بنیادین و میکرو الکترونیک بود و این اسناد به ستاد راهبری نقشه جامع علمی تقدیم شده و در دست بررسی کارشناسی در کمیتههای این ستاد است.
بنابرگزارش روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی که مغز متفکر اجرای مهمترین سند علمی و فناوری کشور است در تمام حوزههای فناوری مشغول بهکار برای تدوین اسناد ملی با رعایت اولویتها لست.
حاجی بابایی وزیر آموزش و پرورش هم در این جلسه گفت: در طراحی مدلهای توسعه مبتنی بر دانش و فناوری باید به تاثیرات این تغییرات بر نیروی انسانی هم توجه شود. تعریف مشترکی در مورد اقتصاد دانشبنیان و داناییمحور ایجاد شود.
نظر شما