به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، محمود صلاحی، استاندار خراسان رضوی شب گذشته(20تیر) در مراسم اختتامیه نخستین کنگره فرهنگی و هنری روستایی و عشایری کشور که در تالار ابنهیثم تربیت معلم شهیدبهشتی مشهد برگزار شد، با بیان اینکه مساجد، کانونهای فرهنگی هنری مساجد و روستا، سه نقطه کلیدی در جمهوری اسلامی ایران هستند، اظهارداشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد بهترین جایگاه برای شکوفایی خلاقیت جوانان و جان مایه آنان است.
وی با اشاره به اینکه بیشتر بزرگان علم و دین ایران زمین و فلاسفه ، از دل همین روستاها برخاستهاند و این امر ضرورت نگاه بنیادی به روستاها را بیش از گذشته به دنبال دارد، گفت: خلاقیت و ابتکار در بین جوانان روستاها موج می زند و کانون های فرهنگی و هنری مساجد مناسب ترین مکان برای شکوفایی این خلاقیت ها است.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه بزرگترین سرمایه و موفقیت دولت نهم و دهم، اعتماد وافری است که به جوانان دارد، تصریح کرد: جوانان نخبه با شناسایی آسیب های فرهنگی و احیای بصیرت دینی دیگران را جذب مسجد می کنند.
صلاحی اظهار داشت: در 32 سال گذشته، 500 کانون فرهنگی در روستاهای استان شکل گرفته بود، اما طی دو سال اخیر همین میزان، به کانونها افزوده شده و در واقع خواستهایم نشان دهیم که با کار و همت مضاعف میتوان، حتی در یک سال، کاری معادل با 32 سال و بلکه بیشتر نیز در هر عرصه ای می توان اجرا کرد.
استاندار خراسان رضوی بااشاره به اینکه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد، نقش بسیار بارزی در جذب جوانان روستاها به مسجد داشتهاند و کارکردهای خود را در طی سالهای اخیر افزایش دادهاند، تصریح کرد: دولت نهم و دهم، اهتمام ویژهای در توسعه این کانونها داشته و این بخاطر نوع نگرشی است که این دولت به جوانان و ظرفیتهای آنان دارد و در واقع باید گفت بزرگترین سرمایه و موفقیت این دولت، اعتماد آن به جوانان است.
وی با اشاره به خدمات اخیر به روستاهای خراسان رضوی گفت: در سال گذشته، مجموعه کتب شهید مطهری در 95 جلد تهیه و در قالب 4هزار بسته فرهنگی، به روستاهای استان، ارسال و امسال هم 170 دستگاه بنز خاور، برای نظافت روستاهای استان اختصاص دادهایم، زیرا روستائیان نیز باید مانند مردم شهر، از امکانات بهداشتی بهرمند شوند.
استاندار خراسان رضوی اظهار داشت: پیشبرد اهداف در دوره دولت نهم و دهم در واقع، ثمره اعتمادی بوده که به جوانان داشتهایم و حفظ رویه اعتماد به جوانان ضروری است.
صلاحی گفت: در خراسان رضوی، اهمیت بیشتری برای بخشهای روستایی قائل هستیم، زیرا اعتقاد ما این است که با توسعه خدمترسانی به روستاها میتوانیم، در برابر بسیاری از مشکلات اقتصادی امروز جامعه موفق شویم.
وی افزود: روستاها مرکز تولید است اگر مردم درروستاها ماندگار شوند واردات کم و صادرات بیشتر می شود و حاشیه نشینی نتیجه نرسیدن به روستا و تولید است.
پایان پیام/
نظر شما