به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، علی علایی، رئیس انجمن منتقدین سینمای ایران، شب گذشته ( 20 تیر) در جلسه نقد و بررسی فیلم های بخش مسابقه جشنواره "دنا" گفت: فرهنگ سینمایی جوانان کشور با دیدن فیلم های روز دنیا بالا رفته و موجب می شود سینما را به خوبی بشناسند و این نقطه امید تولیدات فیلم سازان جوان است.
علایی با بیان اینکه تکنولوژی دیجیتال به مدد دوستان آمده است، اظهار داشت: براین اساس فیلم کوتاه محدودیت های فیلم بلند را ندارد و تولید فیلم به تهیه کننده وابسته نیست.
این منتقد سینما با بیان اینکه فیلم های کوتاه سندهای سینمایی کشور در آینده خواهند بود، افزود: در این فیلم هاست که مناسک و آیین های در حال فراموشی در کشور ثبت و ضبط می شوند و هنجارها و ناهنجاری ها جامعه به تصویر کشیده می شود.
وی با اشاره به فیلم های پخش شده در روز اول، تدوین را مهم ترین مشکل فیلم های کوتاه عنوان کرد و گفت: این مشکل به واسطه نبود تدوین گرهای حرفه ای در شهرستان ها نمود بیشتری دارد.
علایی یادآور شد: موضوع برخی فیلم ها هم گنگ بود که این با ذات فیلم کوتاه در تعارض است؛ زیرا فیلم کوتاه باید ساده تر به موضوع بپردازد.
رئیس انجمن منتقدین سینمای ایران با اشاره به فیلم های بخش تجربی جشنواره، گفت: فیلم تجربی به دنبال یافتن زبان خاص خود است و نقد شاید مانعی در برابر آن باشد که لازم است نکات مثبت این فیلم ها در نقد بیان شود.
گفتنی است، در ادامه این نشست 37 فیلم نمایش شده در چهل و هشتمین جشنواره منطقه ای سینمای جوان "دنا" با حضور علی علایی، منتقد و فیلم ساز کشور در یاسوج نقد و بررسی شد.
پایان پیام/
نظر شما