تدوین استانداردهای پژوهشی و آموزشی برای پردیس های علوم و تحقیقات کشور

مشاور و مدیر کل حوزه ریاست واحد علوم وتحقیقات گفت: آئین نامه اجرایی دستورالعمل نظارت بر امور پردیس ها و واحدهای علوم و تحقیقات تدوین می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدرضا خلیل پور، مدیر کل حوزه ریاست واحد علوم وتحقیقات با ذکر اینکه براساس تصمیمات اخذ شده، بناشده پردیس های علوم وتحقیقات کشور درکنار واحدهای همجوار تحت نظارت علوم و تحقیقات تهران ادامه فعالیت دهند و این نظارت عمدتا درحوزه های آموزشی و پژوهشی است، افزود: برای افزایش کیفیت فعالیت های پژوهشی و آموزشی در پردیس های علوم و تحقیقات در سراسر کشور شاخص هایی ابلاغ می شود و در نظارت هایی که صورت خواهد گرفت پردیس ها بر اساس این شاخص ها سنجیده  می شود.


 خلیل پور تصریح کرد: استاندارهای علوم و تحقیقات تهران برای پردیس ها مشخص میشود و پردیس های علوم و تحقیقات کشور باید خود را به آن تطبیق داده و خود را به این استانداردها برسانند.


مدیر کل حوزه ریاست واحد علوم وتحقیقات به برگزاری 5 جلسه فشرده با رؤسا و مسئولان پردیس های علوم و تحقیقات کشور در تهران با هدف اخذ نظرات آنان در تدوین آئین نامه اجرایی دستورالعمل نظارت بر پردیسها اشاره کرد و یاد آورشد: بدنبال ارتقاء کیفیت امور آموزشی و پژوهشی پردیس ها و واحد های علوم و تحقیقات کشور هستیم و نظارت علوم و تحقیقات تهران نیز در همین راستا انجام می شود.


وی خاطر نشان کرد: استاندارد برای پردیس ها در بخش های مختلفی همچون نسبت هیأت علمی به تعداد دانشجویان، سرانه فضای دانشجویی، سرانه کتاب و مراکز تحقیقاتی و آزمایشگاه های واحد تدوین می شود .


 خلیل پور تصریح کرد: نظارت عالیه علوم و تحقیقات تهران بر پردیس ها با هدف کیفی سازی امور آموزشی و پژوهشی است.
 

وی گفت: نحوه فعالیت پردیس های زیرمجموعه واحد های همجوار اعم از بخشهای اداری و مالی،آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی در آئین نامه اجرایی دستورالعمل نظارت بر امور پردیس ها و واحدهای علوم و تحقیقات تدوین و ابلاغ خواهد شد و نکته ای که در تدوین آئین نامه اهمیت دارد نحوه تعامل پردیس ها با واحد های همجوار در مناطق مربوطه است.


به گزارش اداره کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، مشاور ریاست واحد علوم و تحقیقات گفت: با توجه به این آئین نامه بخشی از امور ، به خود پردیس ها تفویض می شود و نظارت عالیه علوم و تحقیقات تهران عمدتا در حوزه های آموزشی و پژوهشی است.
 

 خلیل پور با تأکید بر اینکه تعیین تکلیف تمامی پردیس ها و واحدهای علوم و تحقیقات در کشور یک اقدام بزرگ و بسیار اثرگزار در نظام آموزش عالی کشور بود، خاطرنشان کرد: باحمایت ها و تلاشهایی که از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی و مجموعه مدیریت عالی واحد علوم و تحقیقات انجام شد از این پس تمامی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در پردیس ها و واحدهای علوم و تحقیقات بر اساس مقررات، به تحصیل خود ادامه و فارغ التحصیل می شوند و پردیس ها و واحد های علوم و تحقیقات نیز در راستای افزایش کیفیت با انگیزه مضاعفی تلاش می کنند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 150580

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha