به گزارش خبرگزارزی شبستان از مشهد، سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، ظهر امروز (20 تیر) در مراسم اختتامیه جشنواره سرودهای بومی شهرستان های خراسان رضوی، اظهار داشت: هدف از نامگذاری 5 ذیقعده در تقویم کشور به عنوان روز تجلیل از امامزادگان در راستای تبیین منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تبدیل امامزادگان به قطب فرهنگی است.
وی با اشاره به اینکه خراسان رضوی در حوزه ساخت سرودهای بومی در کشور به عنوان الگو برای دیگر استان ها مطرح است، گفت: توجه به فرهنگ، آداب و سنن بومی راهی برای مقابله با تهاجم فرهنگی و انتقال فرهنگ بیگانه به کشور است.
وی با بیان اینکه اسلام دارای مناسبت های مذهبی بسیاری است که نیازمند تولیدهای متناسب با ایام مذهبی اسلامی است، تصریح کرد: تولید آثار متناسب با آیین، مذهب و آداب و رسوم راهی برای حفظ و صیانت از فرهنگ غنی اسلام است.
دکتر حسینی از برگزاری کنگره بین المللی فضل بن شاذان خبر داد و گفت: برگزاری کنگره شخصیت های بزرگی چون فضل بن شاذان موجب شناخت بیشتر نسل جدید با عرفای بزرگ کشور می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از نام گذاری "5 ذیقعده" همزمان با دهه کرامت در تقویم کشور با عنوان روز تجلیل از "امامزادگان" خبر داد.
وی به برگزاری دهمین جشنواره بین المللی امام رضا (ع) اشاره کرد و افزود: دهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) در 75 نقطه از جهان و سراسر استان های کشور در سال جاریبه صورت فراگیر برگزار می شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه 903 اثر تاریخی در سرزمین خراسان به ثبت رسیده است، اذعان داشت: خراسان رضوی در حوزه های مختلف دارای قابلیت و ارزش است چراکه اسلام در بسیاری از کشورها چون ترکیه و تونس از خراسان به آنها معرفی شده است.
حسینی با بیان اینکه انتقال مفاهیم در قالب هنر ماندگار می شود، بیان داشت: تولید سرودهای بومی شهرستانی ویژه هر استان موجب معرفی و شناخت افراد با استان های مختلف می شود چرا که در اشعار سرودهای شهرستانی به شهدا، بزرگان و مشاهیر استان، میراث فرهنگی اشاره شده است.
پایان پیام/
نظر شما