بازداشت شدگان فتنه 88 زندانی سیاسی نیستند

لاریجانی درپاسخ به سخنان مطهری دررابطه بازندانیان سیاسی گفت:درنظام جمهوری اسلامی هیچ زندانی سیاسی وجودنداردیعنی کسی نیست که فعالیت سیاسی قانونی انجام داده وچون حکومت ازکاراوخوشش نمی آمده به زندان افتاده باشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، علی مطهری، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در واکنش به اعلام جرم دادستان تهران علیه او درباره اظهارات اخیرش در خانه ملت گفته است: آقای دادستان از فرط بیکاری و یا تحت فشار دولت این حرف را زده، چون ایشان را آدم عاقل و معتدلی می‌دانستم که در برخی موارد دستش بسته است، بهتر است ایشان (دادستان تهران) به رفتارهایی که با زندانیان سیاسی و خانواده‌های آنها می‌شود، پایان دهد. وی همچنین در بخش دیگری از همین اظهارات به جعفری دولت آبادی توصیه کرده است که تکلیف پرونده برخی از جمله جوادلاریجانی را مشخص کند!

 

در همین رابطه محمدجواد لاریجانی، دبیرستاد حقوق بشر  قوه قضاییه در پاسخ به اینکه آقای مطهری نماینده مردم تهران در گفتگویی در پاسخ به این سوال که گفته شده است است که در ایران با زندانیان سیاسی بدرفتاری می شود. شما بعنوان دبیر ستاد حقوق بشر از این بدرفتاری ها اطلاع دارید؟ اگر چنین است ستاد حقوق بشر در این باره چه اقداماتی انجام داده است؟ چنین پاسخ داد:

ابتدا باید تعریفی از زندانی سیاسی ارائه کرد و بعد براساس آن قضاوت کرد که آیا این سخن درست است یا خیر؟ زندانی سیاسی یعنی کسی که در چارچوب قوانین، فعالیت سیاسی کرده اما او را به ناحق به زندان انداخته اند چرا که حاکمان و گردانندگان نظام کار او را دوست نداشته اند. براساس این تعریف در نظام جمهوری اسلامی هیچ زندانی سیاسی وجود ندارد یعنی کسی نیست که فعالیت سیاسی قانونی انجام داده باشد و چون حکومت از کار او خوشش نمی آمده و آن را دوست نداشته به زندان افتاده باشد. این اتهامی است که دشمنان نظام ما از امریکا و اسرائیل گرفته تا ضد انقلاب داخل و خارج از جمله منافقین و تروریست ها از روز اول پیروزی انقلاب تا کنون وارد می کرده اند.

اما نکته دوم مربوط به بد رفتاری با زندانیان است. اصولا بدرفتاری با زندانیان چه سیاسی باشند و چه غیر سیاسی محکوم است. بدرفتاری با زندانیان خلاف شرع و قانون است. البته در هر کشوری با وسعت و جمعیت ایران چنین اتفاقی محتمل است. یعنی بعید نیست که در گوشه ای از این کشور پهناور نسبت به یک زندانی یک رفتار خلافی انجام شود.

با این همه حتی همین موارد نیز به محض کشف شدن قاطعانه مورد پیگرد قرار می گیرد، همانطور که در موارد معدود در گذشته اینچنین بوده و از این پس نیز چنین خواهد بود. منتهی نحوه بیانی که القاء کند که اولا در ایران زندانی سیاسی وجود دارد و ثانیا بدرفتاری در زندان ها یک رویه دائمی و روتین است حرفی است خلاف واقع ،جفایی است در حق ملت ایران ، ناسپاسی نسبت به نظام مقدس اسلامی ما و همصدایی است با دشمنان صهیونیست و ضد انقلاب و دشمنانی که هر بار در چنین موقعیت هایی با همین عناوین به نظام حمله می کنند.

اظهارات نماینده تهران گویا در ارتباط با بازداشت شدگان و زندانیان فتنه 88 است.

من متاسفم که این نماینده عزیز مرتکب چنین خبط بزرگی شده است. این اتهامی است که بعد از ماجرای فتنه 88 امریکا و ایادی او علیه نظام ما مطرح کردند. گویی انانکه در فتنه 88 وارد شده بودند یک فعالیت سیاسی قانونی را انجام داده بودند در حالیکه آنان در یک کودتای تمام عیار بر علیه جمهوریت نظام و اصل نظام وارد شده بودند. کودتایی که مورد حمایت کامل آمریکا و اسرائیل صهیونی و ایادی مختلف انها در داخل و خارج بود. برخورد با این افراد خاطی که مرتکب بزرگترین ظلم درحق ملت ما شدند، نه ربطی به فعالیت سیاسی دارد و نه ربطی به زندانی سیاسی بودن و ما نباید در این مهلکه به این مغالطه گرفتار شویم .

با این حساب شما بازداشت شدگان فتنه 88 را زندانی سیاسی نمی دانید.

من تعریفی از زندانی سیاسی در ابتدای عرضم ارائه کردم. آنهایی که در جریان فتنه 88 زندانی شدند و البته عمده آنها تا کنون آزاد شده اند مصداق زندانی سیاسی نیستند. همانظور که اشاره کردم انانکه در فتنه 88 وارد شدند با درجات مختلفی که در این فتنه آلوده شدند کار خلاف قانون و شرع انجام دادند و براساس قانون با آنها برخورد شده است.

اگر بدرفتاری هم شده باشد با قوه قضائیه شده است. کارنامه قوه قضائیه در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در برابر کودتا گران فتنه 88 بسیار درخشان بود چرا که عملکرد آن در درجه اول مشی قانونی داشته و ثانیا قاطعانه و هوشمندانه بوده است. در کنار این قاطعیت و اقتدار، دستگاه قضایی با مجرمان فتنه 88 با عطوفت اسلامی و گذشت که برازنده نظام قدرتمندی چون جمهوری اسلامی ایران است رفتار کرده و برهمین اساس جمع قابل توجهی از این زندانیان مورد عفو و تخفیف های فراوان قرار گرفته اند که این مسیر ادامه خواهد داشت.

آقای مطهری در بخش دیگری از اظهاراتش خطاب به دادستان تهران از او خواسته تا تکلیف پرونده شما را روشن کند؟ این قسمت بازتاب زیادی در رسانه های ضد انقلاب داشته و تبدیل به سوژه مطلوبی برای آنها شده است. منظور ایشان مناقشات مربوط به اراضی کشاورزی شما است اگر ممکن است درباره این ادعاها و ماجرای اراضی کشاورزی توضیحی بدهید.

بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر لاریجانی پاسخ این سوال را اینگونه داده است، اولا بنده افتخار می کنم که کشاورز و دامدار هستم. کشاورزی در خانواده ما یک سنت است. مواردی که علیه من در رسانه ها تبلیغ شده باعث افتخار من است. من افتخار می کنم که با زحمت بیش از 20 سال توانسته ام ولو یک وجب از خاک میهنم را ابادتر کنم. نکته ای که باید در اینجا تاکید کنم این است که ضد انقلاب و دشمنان نظام بدانند قوه قضائیه هیچ خط قرمزی ندارد؛ چه جواد لاریجانی و چه هرکس دیگری ، مانند هر شهروند دیگری باید پاسخگو باشد. من باید به ضد انقلاب بگویم که در هر دادگاهی که فراخوانده شوم با کمال افتخار شرکت می کنم و احکام قضایی دادگاه های جمهوری اسلامی را چه به نفع من باشد و چه به ضرر من برچشم خواهم گذاشت.

موضوع مناقشات اراضی کشاورزی شما چیست؟ جرم شما چیست که باید رسیدگی شود؟
مناقشات ارضی در زمین های زراعی در ایران بسیار رایج و البته قابل حل است. این ها مهم نیست یعنی مالکیت اراضی کشاورزی که من روی انها کار کرده ام برایم به اندازه بال مگسی ارزش ندارد. افتخار من تنها به آباد شدن میهن عزیز و تولید ولو یک کیلو گندم داخلی بیشتر است. ضد انقلاب باید بداند که جواد لاریجانی نه زیرخاکی از این کشور خارج کرده، نه گونی های اسکناس جابه جا کرده و نه ال سی های تقلبی به این سو و آن سو فرستاده است، جواد لاریجانی مانند بقیه کشاورزان ایران در زمین خود گندم و جو کاشته است.
پایان پیام/

کد خبر 150478

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha