به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حسین افشار مقدم، مدیرکل بهزیستی استان قزوین صبح امروز(20 تیر ماه) در نشست خبری که در سالن جلسات این سازمان برگزار شد، بیان کرد: با توجه به نیاز جامعه هدف بهزیستی یکی از هدفگذاری های این سازمان در حوزه اشتغال است که در این راستا اقداماتی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در سال 91-90 تعهد سازمان بهزیستی استان درحوزه اشتغال، ایجاد یک هزار و 530 شغل بود که بیش از تعهد صورت گرفته، اشتغال ایجاد شد به طوری که برای یک هزار و 560 نفر از مددجویان بهزیستی استان اشتغال ایجاد شده است.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین اضافه کرد: در سال 91-92 نیز تعهد بهزیستی استان ایجاد اشتغال برای یک هزار و 300 نفر از مددجویان است که امیدواریم این تعهد سازمان نیز عملی شود و شاهد اشتغال مددجویان بهزیستی باشیم.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت مسکن مددجویان بهزیستی استان اظهار کرد: 7 هزار و 500 نفر از جامعه هدف بهزیستی استان فاقد مسکن و نیازمند مسکن هستند که در این راستا سهمیه ای به بهزیستی استان اختصاص یافته است که در سال 90-89 این سهمیه برای یک هزار و 103 نفر بود که تأمین مسکن برای این تعداد مددجو در اولویت کار گرفت.
افشار مقدم اضافه کرد: اولویت دوم بهزیستی استان در سال 91-90 نیز تأمین مسکن برای یک هزار و 236 نفر مددجو است.
وی با اشاره به تأمین مسکن برای مددجویان بهزیستی تا پایان فعالیت دولت دهم اعلام کرد: درصدد هستیم تا پایان فعالیت دولت دهم، نسبت به تأمین مسکن حدود 4 هزار و 500 نفر از مددجویان باقی مانده فاقد مسکن، اقدام شود و برنامه ریزی لازم در این خصوص صورت گیرد.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین در ادامه به نامگذاری سال جاری اشاره کرد و توضیح داد: سال جاری از سوی مقام معظم رهبری، سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است که موضوع حمایت از کار و سرمایه ایرانی فقط مختص سرمایه های کلان و بزرگ نیست بلکه مددجویان بهزیستی که با 5 میلیون تومان وام و در واقع سرمایه، شاغل می شوند نیز در پوشش این حمایت قرار می گیرند.
وی تأکید کرد: اگر شعار تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی مورد توجه مسئولان قرار گیرد تبعات مثبت آن در زندگی آحاد جامعه هدف بهزیستی مشهود خواهد بود، از این رو این شعار ملی در سازمان بهزیستی نیز مورد توجه بوده و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
افشار مقدم به لزوم توانمند سازی جامعه هدف بهزیستی اشاره و خاطرنشان کرد: عمده ترین موضوع سازمان در سال جاری، مقوله توانمندی سازی است و حوزه هایی نظیر مسکن، اشتغال، آموزش، درمان و سایر موارد نیازمندی اصلی جامعه هدف و ابزار توانمندی این قشر محسوب می شود.
وی یادآور شد: ایجاد استقلال در معیشت مددجو بدون ابزار توانمند سازی مفهومی ندارد از این رو در سال جاری تأکید ویژه بر رخداد توانمندسازی است، البته در این خصوص تکلیف قانونی نیز وجود دارد به طوری که قانون توسعه پنجم تکلیفی را برای نهادهای حمایتی لحاظ کرده است که به موجب آن باید هر سال 10 درصد از جامعه هدف قابل بازتوانی خود را توانمند کنند.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین گفت: با توجه به این امر در طول برنامه پنجم توسعه باید 50 درصد از افراد قابل بازتوانی جامعه هدف بهزیستی توانمند شده و از زیرپوشش دولت خارج و خودکفا شوند.
پایان پیام/
نظر شما