به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدعلی قاسمی گفت: در جلد اول آن، شخصیتها به دلیلِ مشکلات زندگی، مجبور می شوند از دیارِ خود راهی عراق شوند. عراق در این رمان سرزمینی است که در نگاه اول بهشتِ پناه جویان عصر پهلوی است، اما در واقع زندان آرزوهایِ شخصیت های رمان است.
وی در ادامه افزود: دخیل، شخصیت اصلی رمان یکی از این پناهجویان است که به دلیلِ شرایط سخت، به فردی شرور تبدیل شود، این سیر همچنان ادامه دارد تا آنکه واردِ گروههای سیاسی میشود و در پایان مجبور میشود که به ایران بیاید. دخیل، شخصیتی شرور و قداره بند است، اما با ورود به جریانات سیاسی در ایران، مبارزه با رژیم را در پیش میگیرد. بارها به زندان میافتد تا...
قاسمی درباره جلد دوم و سوم رمان هم گفت: در این دو جلد به بازماندگان دخیل مربوط میشود که همچنان در کشور عراق به سر میبرند. از قضا یکی از دوستانش وارد سازمان فتح میشود و مشغول مبارزه با صهیونیستهاست.
بنا بر گزارش پایگاه خبری سوره مهر، این رماننویس افزود: جلد چهارم و پنجم به نسل سوم و چهارم خانوادهاش برمیگردد که دچار بحران هویتیاند و درصدد گریز از دیار خود و رسیدن به سرزمین صلح میشوند. آنان از خون و خونریزی گریزانند و به دنبال آرامش هستند که انگار در سایه دفاع از سرزمین رقم میخورد.
به گفته قاسمی صارم به عنوان یکی دیگر از شخصیتهای این رمان پنج جلدی، شخصیتی است که بین دو نسل دوم و سوم، درصدد رسیدن به آرزوهای طولانیاش است که از قضا در جنگ به اسارت گرفته میشود و در زندانهای بعثیها، شاهد بلایای بی شماری است و...
پایان پیام/
نظر شما