به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، محمود چمنی، فرماندار تبریز، در نشست جمعی از اعضای شورای آموزش و پرورش شهرستان تبریز بر ساماندهی مدارس در شهرستان تبریز بر اساس عدالت و توجه به نقاط محروم تاکید کرد.
فرماندار تبریز با بیان اینکه در سال های گذشته روند استفاده عادلانه از امکانات تحصیلی مدارس بیش از گذشته فراهم شده است، گفت: وجود برخی ذهنیت ها در مورد نحوه ارائه خدمات در مدارس خاص موجب شده تا والدین نسبت به ثبت نام فرزندان خود در این مدارس تمایل داشته باشند.
وی با بیان اینکه بررسی امکانات تحصیلی ارائه شده در نقاط مختلف شهر مورد توجه شورای آموزش و پرورش شهرستان تبریز قرار دارد، اظهار کرد: امکاناتی که در مدارس به دانش آموزان ارائه می شود باید بیش از گذشته عادلانه شود که این مسئله به توزیع تراکم دانش آموزی کمک می کند.
چمنی با تاکید بر اجرای صحیح طرح ساماندهی مدارس، اظهارکرد: این طرح با توجه به ابعاد اجرایی آن مورد توجه قرارمی گیرد و اگر در مقطعی با مشکلات خاصی مواجه شویم مدیریت و تغییر نسبی شرایط مورد توجه خواهد بود.
فرماندار تبریز با بیان اینکه ارزیابی محاسن و معایب طرح ساماندهی مدارس، اظهار کرد: در حال حاضر آموزش وپرورش با کاهش جمعیت دانش آموزی به نسبت گذشته مواجه است که همین مسئله در راستای مدیریت فضای آموزشی مدارس ضروری است.
چمنی همچنین بر تجهیر مدارس در امر ساماندهی مدارس تاکید کرد و گفت: در این زمینه شورای آموزش وپرورش مدیریت خود را خواهد داشت و تلاش می شود تا از امکانات مختلف شهری نیز استفاده شود.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان تبریز با تاکید بر همراهی مردم در امر ساماندهی مدارس، یادآور شد: باید از ظرفیت رسانه ملی در استان ونیز مطبوعات در این زمینه بهره برده و سوالات مردمی مورد بررسی قرارگیرد.
وی با تاکید بر نهایی شدن اجرای ماده 18 شورای آموزش وپرورش در تبریز، اظهار کرد: این ماده قانونی با همکاری آموزش وپرورش ، شهرداری تبریز و نوسازی مدارس باید به سرانجام برسد.
علیرضا صیادی، دبیر شورای آموزش و پرورش شهرستان نیز با بیان اینکه ساماندهی مدارس مورد توجه مسئولان قرار گرفته است، گفت: در حال حاضر برخی مدارس حاشیه شهر به علت برخی تصورات غلط با تراکم دانش آموز مواجه شده اند.
صیادی یادآور شد: این سیستم به عنوان عیب یابی سیستم آموزش وپرورش مطرح است ودر آن تجدید استانداردهای آموزشی مورد تاکید قرار دارد.
دبیر شورای آموزش وپرورش شهرستان تبریز اظهار کرد: برخی دانش آموزان از حاشیه شهر با تصور اینکه امکانات آموزشی بهتر در مرکز شهر ارائه می شود به این مدارس مراجعه می کنند.
وی ترافیک خیابان های مرکزی شهر، افزایش آلودگی شهر و افزایش تردد سرویس ها در خیابان های شهر را از نتایج سیستم قبلی دانست و گفت: در طرح جدید تلاش می شود تا معایبی که سال ها مورد غفلت قرارگرفته بود اصلاح شود.
وی با اشاره به اجرایی شدن ماده 18 شورای آموزش و پرورش، اظهارکرد: این ماده قانونی در حال نهایی شدن مراحل اجرای خود بوده و شهرداری تبریز در این زمینه همکاری خوبی داشته است.
صیادی یادآور شد: لیست تعهد انبوه سازان در زمینه احداث مدارس با همکاری شهرداری و نوسازی مدارس تهیه شده و در اختیار شورای آموزش و پرورش شهرستان تبریز قرارگرفته است.
دبیر شورای آموزش وپرورش شهرستان تبریز خاطرنشان کرد: استعلام وضعیت برخی واحدها و تعیین تکلیف تعداد محدود دیگر نیز در آینده نزدیک مورد توجه قرار دارد تا این ماده قانونی در شهرستان تبریز نهایی شود.
وی بر تامین منابع مالی و امکانات آموزشی مدارس توسط این شورا تاکید کرد و گفت: یکی از رسالت های شورای آموزش و پرورش رفع مشکلات نظام آموزشی است و در این راستا همکاری مسئولان ارشد اجرایی شهر را نیز شاهد هستیم.
پایان پیام/
نظر شما