به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ولی الله میرزایی اصل، فرماندار سنندج، امروز ( 20 تیر) در این جلسه که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، گفت: فرهنگ متعالی و ارزشمند اسلامی حاکم بر جامعه ما دارای ریشه های محکم، متقن و برگرفته از کتاب آسمانی قرآن است.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر در آموزه های دینی از جایگاه بلندی برخور دار است و هیچ اعمالی نمیتواند با امر به معروف و نهی ازمنکر برابری کند؛ زیرا این دو فریضه، علت دین است و نقش بنیادین درامنیت اخلاقی و معنوی جامعه اسلامی دارد.
این مقام مسئول تصریح کرد: با توجه به مفهوم و مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در قرآن کریم و نقش آنها در همه مراحل زندگی انسانها میتوان به این نتیجه رسید که چون نگرش الهی بر اساس هدایت آدمیان به سوی سعادت است بنابر این همه دستورات این کتاب مقدس برای راهنمایی بشر با هدف جلوگیری از سقوط به حیطه گمراهی و ضلالت است به همین دلیل تبعیت از آنها نقش تعیینکنندهای در سلامت محیطهای اطراف انسانها دارد.
فرماندار سنندج یادآور شد: ایندو فریضه، با قدرت و آگاهی، احتمال تأثیر و عدم وجود مفسده و ضرر واجب است، نقش امربه معروف و نهی از منکر، نگهبانی از سایر احکام، کامل کننده امور، رمز رستگاری انسان و جامعه، آینهدار خداوند است که صفات خدارا در و جود انسان میتاباند.
میرزایی اصل با اعلام اینکه دین اسلام برای تمامی جوانب زندگی اجتماعی انسان دارای برنامه ای مدون و سازمان یافته است، گفت: فریضه امربه معروف و نهی از منکر با هدف تعالی و تعامل شخصیت فرد و جامعه، درتمامی شئون زندگی انسان ورود پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه ساری و جاری ساختن احکام دینی و شرعی در تمام عرصه های و نمود مظاهر اسلامی در جامعه از دستاوردهای انقلاب اسلامی است، گفت: امربه معروف ونهی از منکر حافظ این مظاهر در جامعه است.
وی افزود: درحال حاضر 44 شورای امربه معروف ونهی ازمنکر و 28 هسته تذکر لسانی در شهرستان سنندج فعال هستند.
ماموستا راستی، امام جمعه موقت سنندج نیز گفت: امر به معروف و نهی از منکر، در آموزههای دینی از جایگاه بس بلند و ویژه برخوردار است. اساس نبوت پیامبران الهی بر امر به معروف و نهی از منکر استوار بوده است.
وی با اعلام اینکه ملحدین، گروه های ضاله، وهابیت و سلفیت ازج مله تهدیدهای جامعه اسلامی است بر نقش موثر روحانیون و دستگاه های فرهنگی در پاسخ به شبهات و روشنگری در این خصوص تاکید کرد.
امام جمعه موقت سنندج گفت: شناخت نیازهای جامعه اسلامی و خطراتی که ارزش های دینی و اخلاقی را تهدید می کند از جمله ویژگی های آمرین به معروف است.
سرهنگ یوسفی، فرمانده بسیج شهرستان سنندج نیز با اشاره به اینکه سالجاری از سوی مقام معظم رهبری تحت عنوان سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است بر لزوم ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در میان اصناف، بازاریان و تولید کنندگان تاکید کرد.
وی تشکیل و فعال سازی کمیته های جانبی ستاد، استفاده از ظرفیت و پتانسیل سازمانهای مردم نهاد ( سمن ها ) و تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در هیات های مذهبی شهرستان را از مهم ترین برنامه ها و اهداف ستاد احیاء امربه معروف و نهی از منکر شهرستان سنندج در سال جاری عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما