نشر آموزه های اعتقادی و مبانی فرهنگی  بدون کتاب امکان پذیر نیست

امام جمعه اهل سنت قروه، نشر آموزه های اعتقادی و مبانی فرهنگی و هویت ساز را بدون در نظر گرفتن کتاب و گسترش فرهنگ کتابخوانی غیر قابل امکان عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، ماموستا یدالله محمدی امام جمعه اهل سنت قروه، شب گذشته (19تیر) در ویژه برنامه شب فرهنگی لیلاخ در حاشیه برپایی نمایشگاه بزرگ کتاب کردستان، اظهار داشت: دین مبین اسلام به کتاب و کتاب ‌خوانی اهمیت فوق‌ العاده‌ ای قائل است و جایگاه این مهم در مکتب اسلام بسیار رفیع و ارزشمند است.


وی افزود: نشر آموزه های اعتقادی و مبانی فرهنگی و هویت ساز بدون در نظر گرفتن کتاب و گسترش فرهنگ کتابخوانی امکان پذیر نخواهد بود و خوشبختانه این مهم با نگاه ویژه مسئولان فرهنگی کشور در همه استان ها نهادینه شده است.


ماموستا محمدی تصریح کرد: کتاب دروازه‌ ای به سوی جهان گسترده علم و معرفت دانست و بهترین ابزار کمال بشری است و این امر به خوبی اهمیت و جایگاه این نمایشگاه بزرگ را که محل عرضه هزاران عنوان کتاب است به خوبی تبیین می ‌نماید.


وی با تقدیر از تلاش‌های ارزنده اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در فراهم کردن بستر فعالیت این نمایشگاه، ابراز داشت: این رویداد بزرگ فرهنگی نقش بسیار مهمی در ارتقای شاخص ‌های فرهنگی استان دارد چرا که کتاب محور دانایی و دروازه علم و دانش است و برگزاری ویژه برنامه های معرفی آداب و سنن و فرهنگ غنی مناطق مختلف استان بر تأثیرگذاری این رویداد بزرگ فرهنگی افزوده است.


امام جمعه اهل سنت قروه خاطر نشان کرد: باید فرهنگ مطالعه بیش از آنچه که اکنون در جامعه وجود دارد نهادینه و توسعه یابد چرا که توسعه یافتگی و رشد و بالندگی جامعه جز از مسیر علم و دانش نمی ‌گذرد و کسب معرفت در این مسیر نیز محصول کتاب و کتاب‌ خوانی است و این مهم در دین مبین اسلام به قدری مورد سفارش است که نخستین جمله الهام‌ بخش آن توصیه به خواندن بوده است.


پایان پیام/

کد خبر 150230

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha