به گزارش خبرگزاری شبستان از فارس، کامران باقری لنکرانی، رئیس مرکز تحقیقات سلامت استان فارس، عصر امروز (19تیر) در جمع خبرنگاران، گفت: علیرغم تمام تلاشهایی که توسط دستگاههای مختلف اعم از وزارت راه و شهرسازی، دانشگاه علومپزشکی و پلیس انجام شده است، اما تعداد بالای حوادث و یافتن راهکار مناسب برای کاهش آن یک دغدغه است.
وی با بیان اینکه نرمافزار دادههای تصادفات به برنامهریزان امکان مداخله تاثیرگذاری در مسیر کاهش حوادث و مرگ و میرناشی از آن را خواهد داد، افزود: تاکنون هر دستگاه مرتبط با موضوع تصادفات آمار جداگانهای داشته و براساس نیاز، فاکتورهای مختلفی را در دادههای آماری خود مدنظر قرار میداد اما اکنون امکان تجمیع این اطلاعات و داشتن یک خروجی فراگیر، فراهم شده است.
لنکرانی تصریح کرد: استان فارس بهواسطه تلاشهای دستگاههای مختلف بهویژه پلیس به لحاظ مانیتورینگ رویدادهای جادهای، از همه استانهای کشور جلوتر است وهیچ استانی با فارس و سرعت رشد این استان برابری نمیکند.
رئیس مرکز تحقیقات سلامت استان فارس با اشاره به اینکه فارس نیز در تعداد مطلق مرگ و میر ناشی از این حوادث و رتبهبندی کشوری جایگاه خوبی ندارد، اظهار داشت: شتاب کاهش این حوادث و میزان فوتیهای ناشی از آن مطلوب بوده است.
وی با بیان اینکه نرمافزار دادهها را با حداقل میزان خطا در موضوعات مختلف و بهصورت آنلاین در اختیار قرار میدهد، اضافه کرد: هماینک اورژانس و بیمارستان شهید رجایی و پزشکی قانونی به این نرمافزار بهصورت کامل متصل هستند و در خصوص پلیس نیز با توجه به لزوم رعایت شرایط خاص دسترسی به اطلاعات، 70 درصد کار انجام شده و بهزودی تکمیل میشود.
لنکرانی با اشاره به آمار حوادث 14 ماه ابتدای سال 90 تا انتهای اردیبهشت 91 شهرستان شیراز، ابراز داشت: در این مدت 32 هزار و 910 مصدوم ناشی از حوادث در سیستم اورژانس ثبت شده که 15 هزار و 5 مصدوم به بیمارستان شهید رجایی شیراز و مابقی به بیمارستانهای نمازی، چمران و حتی بیمارستانهایی نظیر قلبالزهرا منتقل شدهاند.
پایان پیام/
نظر شما