واکاوی جان هیک‌ و چالش پلورالیسم در پرونده ویژه زمانه

شماره 25 و 26 ماهنامه زمانه با پرونده ویژه جان هیک‌ و چالش پلورالیسم شامل گفت و گو با حجت الاسلام صادقی رشاد و مقاله ای از سهیل اسعد منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، ماهنامه "زمانه" درپی درگذشت جان هیک که پدر پلورالیسم دینی نام گرفته است، پرونده‌ای را به این موضوع اختصاص داده است.

بنابراین گزارش، گفت‌و‌گو با حجت الاسلام و المسلمین صادقی رشاد با عنوان "کاستی‌ها و ناراستی‌های پلورالیسم دینی، گفت‌وگو‌هایی با مهدی اخوان و حسین شکرآبی و مقالاتی همچون "راز تعداد ادیان و نسبت آنها با یکدیگر و "تکثرگرایی دینی از نگاه علامه" از دیگر محتویات این پرونده محسوب می‌شود.

همچنین، بخش جهان این شماره زمانه، پرونده "هزار توی سرزمین بولیوار" به بررسی تاریخچه حضور اسلام و تشیع در منطقه راهبردی آمریکای لاتین پرداخته و با مقالاتی از سهیل اسعد، فعال اسلامی آرژانتینی و گفت‌و‌گویی از خلیل ساحوری از شیلی و امیر تفرشی کوهینی با عنوان "حیاط خلوت راهبردی" ادامه می‌یابد و در ادامه به معرفی "الهیات رهایی‌بخش" می‌پردازد.

علاوه بر این، در بخش سرآغاز این شماره در ابتدا پای درس حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد حیدری با موضوع فقه ارتباطات و عنوان "کمک کردن به گناه در رسانه" می‌نشینیم و سپس حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد رهدار در گفتاری با سوژه رویکرد تاریخی به زمینه‌های نظری پیدایش سکولاریسم و عنوان «به ابژه فکر کن» پنجره‌ای تازه به روی ما می‌گشاید که یکی از شاه‌بیت‌های این سخنرانی‌ شیوا این بند است: «هرجایی که دین از گفتگوی عقلانی با مردم عقب و ناتوان مانده، منفذهای خوبی برای ورود سکولاریسم پدید آمده است؛ بنابراین به هر میزان که عقلانیت آموزه‌های دینی تبیین بهتری یابد، به‌همان میزان محاصره سکولاریسم ...».

گزارش هایی از نشست جریان‌شناسی سینمای ایران با حضور مسعود فراستی، سعید قطبی‌زاده و سید ناصر هاشم زاده؛ میزگردی به مناسبت «روز هنر انقلاب اسلامی» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد قائم‌مقامی، یوسفعلی میرشکاک، مجتبی رحماندوست و شهریار بحرانی و همچنین سخنرانی حسن رحیم‌پورازغدی در این روز، از دیگر مطالب این بخش‌ است که به مخاطبان عرضه می شود.

شایان ذکر است، دوره جدید ماهنامه زمانه از دور جدید این نشریه ( پیاپی 112 و 113 ) در 116 صفحه، به مدیر مسئولی محمدرحیم عیوضی و سردبیری علی رمضانی، منتشر ‌شده است و علاقه‌مندان جهت تهیه این نشریه می‌توانند به مطبوعاتی‌های سراسر کشور و در تهران به نمایشگاه و فروشگاه دائمی آثار کانون اندیشه جوان واقع در خیابان انقلاب اسلامی، حد فاصل خیابان های منیری جاوید و 12 فروردین، شماره 1328 طبقه سوم و احد 9 مراجعه کنند و یا با شماره تلفن 66900965 ( امور مشترکین نشریه) تماس بگیرند.  

پایان پیام/

کد خبر 150104

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha