اسدالله بیات، مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: جذب گردشگر به استان از طریق رونق طبیعتدرمانی یکی از رویکردهای این اداره کل است.
وی با اشاره به اینکه در طبیعت درمانی با کمک ویژگی های طبیعی و نیروی شفابخش طبیعت به درمان بیماریها پرداخته می شود، افزود: بخش عظیمی از طب گیاهی قدیم ایران وابسته به گیاهان دارویی همدان بوده است.
وی با بیان اینکه در گذشته راستهای در بازار همدان وجود داشت که محل فعالیت عطاران و پزشکان طب گیاهی بود، تصریح کرد: متاسفانه با آغاز علم پزشکی نوین، طبابت سنتی و به تبع آن گیاهان دارویی در کشور به فراموشی سپرده شد و این در حالی است که دنیای غرب با توجه به خواص داروهای گیاهی به عنوان درمان مکمل، رویکردی نوین به این امکان طبیعی پزشکی دارند.
مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: اگرچه طبابت گیاهی در همدان به رونق گذشته نیست، اما تعدد عطاریها نشانگر اعتماد مردم به گیاهان دارویی است، به طوریکه بیش از 30عطاری که در آنها انواع گیاهان دارویی به فروش میرسد در شهر همدان به ویژه در محلات و معابری در حوالی میدان آرامگاه بوعلی سینا فعالیت دارند.
بیات با اشاره به اینکه استان همدان در گذشته منبع تولید و مصرف گیاهان دارویی بوده است، اضافه کرد: استان همدان از لحاظ آب و هوا، موقعیت جغرافیایی و زمینه رشد گیاهان دارویی از بهترین مناطق کشور محسوب میشود.
وی تصریح کرد: استان از مراتع و عرصههای منابع طبیعی با انواع گونههای گیاهی برخوردار است که فعالان گردشگری استان در صورت تلاش برای معرفی منابع موجود قادر به جذب تعداد زیادی از گردشگران سلامت به استان خواهند بود.
پایان پیام/
نظر شما