به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی اکسپو 91، این هنرمند گرافیست خاطرنشان کرد: باید برگزاری اکسپوها تداوم داشته باشد چرا که تداوم نشان میدهد این امر همیشگی است. ضمن اینکه باید به خریداران آموزش داد که اثر هنری ارزشمند است و با گذشت زمان ارزش افزوده پیدا می کند.
وی ادامه داد: جامعه هدف برگزار کنندگان اکسپو به چند دسته تقسیم میشوند. عده ای از این جامعه علاقه مند به خرید آثار هنری هستند ولی از نظر مالی توان خرید اثار هنری را ندارند. عده ای نه علاقه دارند و نه توان خرید دارند و دسته سومی هم هست که توان خرید دارند اما اطلاعاتی ندارند. در واقع برگزار کنندگان اکسپو می بایست این فرهنگ سازی را برای همه اقشار جامعه ایجاد کرده و فضای خرید آثار هنری را برای همه فراهم کنند.
حقیقی اظهار کرد: نمیتوان از مردم توقع داشت که در ابتدای مسیر، گامهای بلندی بردارند، اما راههایی وجود دارد که دولت میتواند با اعمال آنها به اقتصاد هنر در کشور کمک کند. مثلا قانونی وضع کنند که موسسات آزاد و دولتی 10 درصد از مالیاتی را که قرار است سالانه بپردازند، از یک گالری معتبر، اثر هنری بخرند، این سریعترین راه برای ایجاد چنین درکی است.
وی خاطرنشان کرد: اکسپو باید بهانهای باشد که گالریداران بتوانند در آن برای فروش آثار هنری رقابت کنند. به این معنی که اکسپو به تنهایی هویتی ندارد و فقط باعث میشود چند گالری دور هم جمع شوند و آثار هنری را عرضه کنند.
اکسپو 91 (نمایشگاه فروش آثار هنرهای تجسمی کشور) از سوی بنیاد فرهنگی ، هنری رودکی تا 25 تیر ماه در تالار وحدت ادامه دارد.
پایان پیام/
نظر شما