حفظ مفهومی قرآن پایدار تر از حفظ الفاظ آیات است

حافظ بین المللی قرآن با اشاره به لزوم حفظ قرآن در کنار توجه به مفاهیم گفت: اکتفا به حفظ الفاظ قرآن حداکثر تا 10 جزء امکان پذیر است ولی حفظ قرآن با مفاهیم آیات ماندگار تر است.

علی رجبی، حافظ بین المللی قرآن با اشاره به اجرای طرح قرآنی 1446 در صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در راستای تربیت حافظان مسلط به مفاهیم آیات به خبرنگار شبستان گفت: لزوم ثمره بخش بودن هر طرحی استمرار آن است و نباید طرح 1446 را تنها در فصل تابستان اجرا کرد.

رجبی با اشاره به راهکار های تربیت 10 میلیون حافظ در راستای مطالبات رهبر کبیر انقلاب تصریح کرد: باید توجه داشت که این امر محقق نمی شود مگر با صبر و حوصله در اجرای کار و تربیت 10 میلیون حافظ یک طرح نیست بلکه نهضتی است در راستای ترویج فعالیت های قرآنی در کشور قرار گرفته است.
وی با اشاره به لزوم دوری از هر گونه شتاب زدگی و هیجان کاذب در عدم موفقیت نهضت تربیت 10 میلیون حافظ اظهار کرد: همان طور انقلاب شکوه مند اسلامی ایران طی نهضتی از سال 1342 آغاز و به پیروزی رسید باید با تامل و تدبر در بکارگیری روش های صحیح، تربیت 10 میلیون حافظ کل قرآن را محقق کرد.

وی با اشاره به نتیجه بخش بودن طرح تربیت 10 میلیون حافظ در کشور افزود: من یکی از موافقان عملی شدن تربیت 10 میلیون حافظ در کشور هستم و با امکانات و استعدادهای موجود این امر به زودی محقق می شود.
رجبی با اشاره به یکی از راهکار تربیت 10 میلیون حافظ تصریح کرد: وجود یک مجمع از اساتید و نخبگان حفظ در کنار سیادت مسئولین قرآنی کشور شیب دستیابی به این موفقیت یعنی تربیت حفاظ را افزایش می دهد.
رجبی با اشاره به چگونگی حفظ قرآن برای نوجوانان علاقه مند اظهار کرد: حفظ آیات کتاب الهی در پشت خود اراده، پشکار و نظم مستمر می طلب تا یک حافظ تربیت شود.
وی با اشاره به اینکه همه انسان ها توانایی حفظ قرآن را دارند افزود: شاید هر کس قاری قرآن نشود ولی امکان حفظ قرآن برای تمام افراد ممکن است.
رجبی با اشاره به تفاوت توانمندی های افراد در حفظ کلام الهی تصریح کرد: تفاوت استعداد های افراد ممکن است زمان حفظ آیات را طولانی کند ولی حفظ قرآن غیر ممکن نیست.
پایان پیام/
 

کد خبر 148828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha