راهکارهای تربیت 10 میلیون حافظ قرآن

حفظ قرآن مقدمه ای پر محتوا و مطلوب و البته شاهراه ورود به اقیانوس بی کران ولایزال این کتاب الهی است. به منظور بهره مندی از این کتاب مقدس لازم است که با آن انس گرفت.

خبرگزاری شبستان: قطعا نگاه دیگر بار به سخنان رهبر کبیر انقلاب درباره تربیت حافظان قرآن در کشور و بیان راهکارهای مفید برای تحقق آن خالی از لطف نیست.

یکی از مواردی که می تواند تدبر در قرآن را به ما ارزانی بدارد حفظ قرآن است ما حافظ قرآن کم داریم و برخی معتقدند باید در کشورمان حداقل یک میلیون حافظ قرآن باشد. گرچه یک میلیون نیز عدد کمی نسبت به جمعیت موجود است که امیدواریم به جای یک میلیون، 10 میلیون نفر حافظ قرآن داشته باشیم.

حافظ قرآن باید تلاوت کننده مستمر قرآن باشد. یعنی بایستی مرتبا قرآن را تلاوت کند وگرنه حفظ از دست می رود بعد بایستی حفظ به تدبر کمک کند.

بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در جمع اساتید و قاریان قرآن در ماه مبارک رمضان سال  1390

حفظ قرآن کریم مقدمه ای پر محتوا و مطلوب و البته شاهراه ورود به اقیانوس بی کران ولایزال این کتاب الهی است.به منظور حظ و نصیب بردن از این کتاب مقدس لازم است که با آن انس گرفت.

نگاه به قرآن خواندن قرآن، خواندن تفاسیر از مقدماتی است که باعث انس می گردد لذا حفظ قرآن به علت مانوس بودن مداوم با آیات الهی این امکان را بوجود می آورد تا مقدمه ای برای انس هرچه بیشتر با کلام حق را ایجاد کند.تاکیدات رهبر انقلاب بر لزوم انس بیش از پیش با قرآن در بین آحاد جامعه و قدم گذاشتن در وادی انس، فهم و تدبر در آیات کریمه اش با اهتمام به حفظ آن مؤید این مهم است.همان طور که در سخنان رهبر انقلاب مشخص است توجه ویژه به مقوله حفظ و تربیت 10 میلیون حافظ قرآن از نقاط عطف به این کار پر اهمیت است.
باید توجه داشت که این روند زمان بر بوده و همچون یک نهضت پایدار نیاز به ممارست و همکاری جمعی مسئولان دارد.
یکی دیگر از نکات مهم جلوگیری از موازی کاری یا هدر دادن برخی انرژی و سرمایه سازمان ها و ارگان های مربوطه در راستای تحقق 10 میلیون حافظ قرآن است.
شاید ایجاد یک مجمعی از حافظان و اساتید این رشته فرصتی مغتنم باشد تا با به کارگیری افکار سنجیده و تجربیات اهل فن تربیت حافظان را جهت دهی و حتی سرعت بخشید.
پایان پیام/
 

کد خبر 148649

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha