به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج به مکه مکرمه، سومین همایش سراسری طلاب و فضلای حوزه های علمیه عمره گزار کشورمان، صبح امروز با حضور شماری از علما و برجستگان حوزوی در بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه برگزار شد.
این همایش با عنوان دعا و نیایش از منظر امام سجاد علیه السلام با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین خادمی نماینده بعثه مقام معظم رهبری در مکه مکرمه و آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری عضو شورای عالی حوزه های علمیه و جامعه مدرسین حوزه های علمیه و با حضور بیش از 1200 نفر از طلاب و فضلای عمره گزار حوزه های علمیه کشورمان در هتل دارهادی برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین خادمی ضمن خوش آمدگویی و خیرمقدم به طلاب و فضلای عمره گزار حوزه های علمیه سراسر کشور اظهار داشت: امیدورایم که از این سفر معنوی کمال بهره را ببرید و از فرصت باقی مانده بهتر استفاده کنید و با دست پر به کشور عزیزمان بازگردید.
وی به ارائه گزارشی از برنامه ها و فعالیت فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در عمره سال جاری پرداخت و از آمادگی بعثه برای به کارگیری از نخبگان و طلاب فضلای موفق در عرصه فرهنگی خبر داد.
حجت الاسلام خادمی خاطر نشان کرد: بعثه تلاش کرده است که برنامه های فرهنگی را به بهترین شیوه برگزار کند؛ اما این که چقدر موفق بوده است طبق نظر سنجی ها میدانی، بسیاری از مردم از این برنامه ها راضی بوده اند که این موفقیت حاصل تلاش شبانه روزی همکارانمان و توجه بارگاه تعالی است.
وی در ادامه با اشاره به موضوع همایش به دعا ونیایش گف: نیاز ما به دعا، خاکساری ما را نسبت به خدا می فهماند، به ما می رساند که قادر نیستم بدون اراده خدا خودمان کاری انجام دهیم.
آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری، عضو شورای عالی حوزه های علمیه نیز در این مراسم، فلسفه دعا و این که چگونه دعا کنیم، دعا از منظر پیشوایان، شرایط استجابت دعا را بیان کرد و اظهار داشت: دعا از جایگاه خاصی در میان شیعیان برخوردار است و از روایات پیشوایان دین استفاده می شود که دعا برای جلب رحمت پروردگار است و دو سبب نیز بر آن تعیین کرده اند.
همچنین در این همایش حجت الاسلام مجید کافی گفت: ستاد عمره طلاب و روحانیون حوزه های علمیه سراسر کشور، موفق بوده است که سالانه بیش از 5000 هزار نفر را به عمره مفرده اعزام کند که در این خصوص برنامه ریزی های متعددی صورت گرفته است و امیدواریم در آینده نیز چنین برنامه ای ادامه داشته باشد.
وی یادآور شد: امسال در دو مرحله کاروان های طلاب به سرزمین وحی اعزام شدند که مرحله اول در پایان فروردین و هم اینک نیز مرحله دوم اعزام ها در حال انجام است.
حجت الاسلام کافی، تعمیق معنویت در بین زائران، استفاده بهینه از فرصت های معنوی عمره، ارتقای کمی و کیفی برنامه های فرهنگی، تداوم و استمرار ارتباط معنوی طلاب و آماده سازی معنوی بیشتر زائران قبل از سفر را از جمله این سفر معنوی برشمرد.
وی همچنین، برخورداری بیشتر زائران از مسائل اعتقادی و احکام، آموزش ضمنی روحانیون معزز قبل از جذب به عنوان روحانی کاروان، افزایش اثرگذاری عمره در زائران عمره گزار و تبدیل سفر معنوی عمره از سفر صرف زیارتی به زیارتی آموزش، علمی و تربیتی عنوان کرد.
پایان پیام/
نظر شما